Stavebné centrum Ádám v R. Sobote ponúka široký výber PVC a laminátových podláh za zvýhodnené ceny

Výber správnej podlahy pre váš domov či iný priestor môže byť náročný úkon. Je dôležité mať jasno v tom, ako bude daná podlaha využívaná, aký je charakter miesta a aký účel má plniť. V Stavebnom centre Ádám v R. Sobote nájdete odborné rady a široký výber podlahových materiálov, vrátane novonaskladnených PVC podláh a laminátových podláh za výhodné ceny. Odborníci vám v ňom pomôžu vybrať podlahu, ktorá najlepšie vyhovuje vašim potrebám a štýlu vášho interiéru.

Vlastnosti PVC a laminátových podláh

PVC podlahy sú známe svojou odolnosťou voči vlhkosti a jednoduchou údržbou. Ponúkajú široký výber moderných dizajnov, ktoré sa ľahko prispôsobia každému interiéru. Okrem toho vynikajú v tlmení krokového hluku, čím prispievajú k pokojnému prostrediu. Sú ideálne pre miestnosti, ktoré sú vystavené väčšiemu zaťaženiu, ako sú kuchyne a kúpeľne, vďaka ich odolnosti voči vlhkosti. Na druhej strane, laminátové podlahy sú cenovo dostupné a ponúkajú rôzne autentické dekory, ktoré imitujú drevo či kameň. Ich výhodou je rýchla inštalácia a jednoduchá údržba, preto sú veľmi obľúbené vo viacerých domácnostiach. Laminátové podlahy sa vyznačujú svojou robustnosťou a odolnosťou voči poškriabaniu, čo ich robí ideálnou voľbou pre obývacie izby a chodby.

Podlahové doplnky – dokonalé detaily

Doplnky k laminátovým a PVC podlahám, dostupné v Stavebnom Centre Ádám, sú kľúčovými prvkami pre dokonalé dokončenie interiéru zákazníkov. Podlahové lišty poskytujú elegantné prechody medzi podlahou a stenou, zatiaľ čo podložky zlepšujú tlmenie zvuku a tepelnú izoláciu. S podlahovými profilmi môžu zákazníci ľahko vytvoriť prechody medzi rôznymi typmi podláh a zdôrazniť špecifické oblasti vo svojom dome. Nech sa rozhodnete pre PVC alebo laminátovú podlahu, v Stavebnom centre Ádám vám radi poradia a pomôžu vybrať tú najvhodnejšiu možnosť pre vaše potreby a štýl vášho domova.

Stavebné centrum Ádám nájdete na Šibeničnom vrchu č. 1 v Rimavskej Sobote,
neďaleko autobusovej či železničnej stanice.

Stavebniny Ádám:

Otváracie hodiny: Po – Pia: 7.00 – 17.00, So: 7.00 – 12.00

Kontakt : predajňa: 047/58 12 100, mobil: 0902 960 406

Kúpeľňové štúdio:

Otváracie hodiny: Po – Pia: 7.00 – 17.00, So: 7.00 – 12.00

Kontakt: 0902 960 411, 0902 960 414

Galéria parkiet:

Otváracie hodiny: Po – Pia: 8.00 – 17.00, So: 8.00 – 12.00

Kontakt: 0902 960 407

Viac informácií nájdete na www.adamcentrum.sk.

Zdroj: vobraze.sk