Bývalá fitneska rozbieha v R. Sobote kaviareň s regionálnymi chuťami a pohodlnou atmosférou

Zákazníkov radi pohostia šikovné dievčatá, z ľava Veronika, Andrejka, majiteľka kaviarne My Way Café Renata Ďordevič a Barbara. Kaviareň nájdete na Svätoplukovej ulici č. 24 v Rimavskej Sobote (bývalá Ventura). Ponúka detský kútik zadarmo

Na Svätoplukovej ulici v Rimavskej Sobote rozbiehajú novú kaviareň My Way Café, ktorá prináša spojenie štýlového prostredia a regionálnych chutí. Nachádza sa v centre mesta a napriek tomu máte vďaka uzavretej terase súkromie pred okolím.

My Way Café má ambície pritiahnuť milovníkov skvelej kávy, originálnych čajov a osviežujúcich limonád. V ponuke je káva pod značkou Mlsnacava, ktorá pochádza zo slovenskej pražiarne výberovej kávy od farmárov. Káva je zmesou robusta a arabica, a začína na cene len 1,80 eur za espresso. Okrem toho si môžete vychutnať aj regionálne dobroty, ako sú legendárne buchty zo Zbojskej a ďalšie lahôdky, ako sú Vlčie sirupy, ktoré sú osviežujúce a vhodné aj pre deti a neobsahujú pridané látky či cukor.

„V My Way Café sme sa snažili vytvoriť útulný priestor, kde sa môžu naši hostia cítiť ako doma. Ponúkame pohodlné kreslá v kaviarni aj na našej prekrytej terase s kapacitou spolu približne tridsať ľudí,“ hovorí majiteľka Renáta Ďordevičová, ktorá je bývalou fitneskou a zástancom zdravého stravovania. Pokiaľ sa to dá, tak rada podporí práve menších regionálnych predajcov. Pre zákazníkov pripravujú niekoľko akcií.

Renáta súťažila v rokoch 2012 až 2018. Zúčastnila sa na podujatí Mozolani Clasic. „Bola to prvá profesionálna súťaž na Slovensku, bola som tam druhá,“ hovorí majiteľka kaviarne, ktorá si cení aj tretie miesto z majstrovstiev Slovenska v bikiny fitnes. „Spomínam na toto obdobie, akoby to bolo len nedávno. Bolo to príjemné a pekné, súťaženie vo fitnes ma naučilo disciplíne,“ spomína Ďordevič. Má dve deti, a keď boli menšie, tak jej v R. Sobote chýbalo práve takéto kaviarňové posedenie, kde sa dá prísť s kočíkom, či bez neho. 

Pre rodiny s deťmi tak v kaviarni My Way Café pripravili veľký detský kútik plný hračiek, ktorý návštevníci môžu využívať bezplatne. „Svoje deti budú mať pod dohľadom. Okrem toho budeme ponúkať čítanie rozprávok a povestí v podaní regionálnej spisovateľky Hany Koškovej z Lučenca, aby sme vytvorili príjemnú atmosféru pre celú rodinu,“ hovorí Ďordevič.

My Way Café vznikla v priestoroch bývalej reštaurácie Ventura caffe Restaurant. Ponúkajú možnosť odložiť kočík či bicykel v podchode alebo na terase. Zákazníkov radi odslúžia šikovné dievčatá. Podľa ponuky zákazníkom namiešajú aj drinky s Apperolom alebo ponúknu vína regionálnej značky z Valíc.

Adresa: My Way Café, Svätoplukova 24, Rimavská Sobota
Otváracie hodiny od 9.00 hod. – 18.00 hod. V nedeľu je zatvorené
Kontakt: 0918289752

Zdroj: PR-článok, My way café