Autoservis a pneuservis Steiner v R. Sobote rozšíril svoje kapacity. Prezúvajú na počkanie

Autoservis a pneuservis Steiner na Školskej ulici v Rimavskej Sobote má už viac ako 30-ročné skúsenosti

Autoservis a pneuservis Steiner v Rimavskej Sobote rozšíril svoje kapacity. S novou servisnou halou, pridaním miest na státie sa vedia venovať viacerým vozidlám zákazníkov. V porovnaní s minulým rokom začali prezúvať pneumatiky na počkanie. Využiť popri tom môžete aj možnosť kontroly podvozku svojho vozidla, ktoré má po sebe zimnú prevádzku spojenú s výtlkmi na cestách.

S vyše 30 ročným pôsobením na trhu v servise kladú dôraz nielen na profesionálny záručný ale aj pozáručný servis, a to všetkých značiek osobných aj úžitkových vozidiel. 

Medzi službami autoservisu motoristi nájdu aj prípravu vozidla na technickú a emisnú kontrolu.

Pri výmene pneumatík si môžete dať prekontrolovať aj geometriu, ktorá v prípade zlého nastavenia nerovnomerne derie pneumatiky a tým pádom ich skôr znehodnotí. Ak máte pneumatiky už staré alebo zodraté, majú k dispozícii väčšinu bežných rozmerov priamo na sklade a tiež za bezkonkurenčné ceny. Vymenia vám aj čelné okno, namontujú ťažné zariadenie a na výber majú aj niekoľko autodoplnkov.

Popri dobrej káve a čakaní si môžete v predajnom autosalóne pozrieť aktuálnu ponuku vozidiel značky Fiat. Majiteľ Gabriel Steiner je autorizovaným predajcom značky Fiat. Ponúka kompletný pneuservis na osobné, ľahké úžitkové a SUV vozidlá aj s uskladnením pneumatík.

Autoservis a pneuservis Steiner je bezobhliadkový servis. Je zmluvným partnerom všetkých poisťovní a ak dôjde k poistnej udalosti, jeho pracovníci auto nafotia a urobia kompletnú opravu. Autoservis zabezpečuje aj odťahovú službu. Ak ju potrebujete využiť, zavolajte na číslo 0903 269 926.

Klampiarstvu a lakovaniu sa venujú už vyše 20 rokov

Viac informácií o Autoservise Steiner nájdete na ich novej internetovej stránke
Adresa:
Autoservis Steiner, Školská ulica č. 3142, Rimavská Sobota
Tel.: 0903 640 479
Otváracie hodiny: každý pracovný deň 08:00 – 16:30 hod., v sobotu 08:00 – 12:00 hod.

Zdroj: PR článok, Autoservis Steiner