Zásady používania súborov cookie

Spoločnosť Občianske združenie OZ V OBRAZE so sídlom Tržná 979/3, 979 01 Rimavská Sobota, IČO: 53805453, používa cookies a podobné technológie na zlepšovanie svojich online služieb. Používaním stránky www.vobraze.sk vyjadrujete tejto spoločnosti súhlas s používaním cookies v súlade s nastavením prehliadača. Ak navštívite naše webové stránky a zároveň máte v prehliadači povolené prijímanie cookies, považujeme to za súhlas s ich používaním a akceptovanie našich podmienok používania. Inštrukcie ako zmeniť nastavenia cookies nájdete v Nápovede alebo Pomoci každého prehliadača. Súbory cookies sú malé textové súbory obsahujúce názov navštívenej stránky, platnosť a preddefinovanú hodnotu. Ukladajú sa do priečinku vášho prehliadača. Pri opätovnej návšteve webovej stránky, ktorá súbor vytvorila, jej môžu byť prehliadačom znovu odoslané. Cookies, ktoré používame, nepoškodzujú váš počítač ani iné zariadenia používané na prehliadanie internetu.

Používané cookies:

Typ Aplikácia Účel Názov Doba používania 3rd party
Nevyhnutné vobraze.sk Ukladá informáciu o potvrdení súhlasu s používaním cookies prostredníctvom cookie lišty. ct-ultimate-gdpr-cookie 1 rok Nie
Ukladá informáciu aká kategória cookies je povolená. ct-ultimate-gdpr-cookie-level 1 rok Nie
Otestuje, či je možné umiestniť súbory cookie. wordpress_test_cookie Session Nie
Ukladá informáciu o prihlásených používateľoch. wordpress_logged_in_* Persistent Nie
Zabezpečuje ochranu pred hackermi, uloží podrobnosti o účte. wordpress_sec_* 15 dní Nie
Wordfence Zabezpečuje ochranu pred hackermi. wf_loginalerted_* Persistent Nie
Slúži na zabezpečenie prístupu na webovú stránku. wfCBLBypass Session Nie
Zisťuje, či je používateľ prihlásený. wfwaf-authcookie* 1 deň Nie
Funkčné Google produkty (YouTube, Google maps..) Slúžia na prehrávanie zdieľaných YouTube videí na webovej stránke a zobrazenie polohy v Google maps. APISID 2 roky Áno
CONSENT 2 roky Áno
GPS Session Áno
HSID 2 roky Áno
LOGIN_INFO 18 mesiacov Áno
PREF 2 roky Áno
SAPISID 2 roky Áno
SID 2 roky Áno
SSID 2 roky Áno
VISITOR_INFO1_LIVE 6 mesiacov Áno
YSC Session Áno
Analytické Google Analytics Štatistické údaje zbierané v anonymnej podobe, ktoré se používajú k vytváraniu reportov o používání našich webových stránok. __utma 2 roky Nie
__utmb 30 minút Nie
__utmc Session Nie
__utmv Session Nie
__utmt 10 minút Nie
__utmz 6 mesiacov Nie
_ga 2 roky Nie
_gat 10 minút Nie
_gid 1 deň Nie
_gat_gtag_UA_129309066_1 10 minút Nie
Reklamné Google Ads
Google DoubleClick
Google Ads Optimisation
Slúžia na zobrazovanie prispôsobených reklám na základe nedávnych vyhľadávaní a predchádzajúcich interakcií. __gads 13 mesiacov Áno
DSID 2 týždne Áno

Viac informácií o podmienkach služby Google Analytics Viac informácií o tom ako spoločnosť Google využíva údaje, keď používate weby a aplikácie jej partnerov

Čo ak nechcem používať súbory cookies?

Väčšina internetových prehliadačov je po inštalácii nastavená na automatické prijímanie súborov cookies. Inštrukcie na zmenu tohto nastavenia nájdete v Nápovede alebo Pomoci vášho prehliadača. Prípadné zmeny nastavenia prehliadača sú platné iba pre konkrétny prehliadač na danom zariadení. Pamätajte na to, že zakázanie cookies s veľkou pravdepodobnosťou negatívne ovplyvní funkčnosť navštevovaných webových stránok.

Nastavenie cookies na našej web stránke môžete zmeniť tu

Ochrana osobných údajov spotrebiteľa

V súvislosti so zavedením novej legislatívy v oblasti ochrany osobných údajov – Nariadenia Európskeho Parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) (ďalej len „GDPR“) a implementáciou opatrení na zabezpečenie súladu spoločnosti D & P slovgroup s. r. o. s GDPR ako aj so súvisiacimi príslušnými právnymi predpismi upravujúcimi ochranu osobných údajov (napr. zákon č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov, vyhlášky Úradu na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky), všeobecnú informačnú povinnosť ohľadne ochrany osobných údajov nájdete na stránke https://vobraze.sk/zasady-ochrany-osobnych-udajov/