Stavebné Centrum Ádám vám ponúka široký výber stavebného materiálu kvalitnej značky Leier za akciové ceny

Pri plánovaní výstavby domu, chaty, rekonštrukcie alebo iného projektu je Stavebné Centrum Ádám v R. Sobote spoľahlivým partnerom pre všetky typy a rozsahy stavebných úloh. Je tiež exkluzívnym distribútorom renomovanej značky Leier, ktorá je lídrom v oblasti stavebných materiálov. V ponuke majú akcie na betónovú strešnú krytinu, brúsené tehly Leier Plan 30 cm, skruže v rozmeroch 1000/90 mm a komíny Eco Plus tejto značky do vypredania zásob.

Základ pre vašu stavbu

Tehly a preklady Leier sú výrobky s dlhodobou tradíciou, vysokou kvalitou a primeranou cenou. Sú vyrábané priamo na Slovensku, v tehelni v Petrovanoch, ktorá patrí medzi najmodernejšie v Európe. Každá tehla, každý preklad, ktorý opúšťa ich výrobné zariadenia, nesie so sebou záväzok kvality a spoľahlivosti.

Účinné riešenie pre riadenie odpadových vôd

Skruže od spoločnosti Leier sú spoľahlivým riešením pre každý stavebný projekt. Betónové skruže sú zvyčajne využívané na zhotovovanie kanalizačných šachiet a kopaných studní. V Stavebnom centre Ádám sú v ponuke za akciové ceny Leier skruže, ktoré predstavujú spoľahlivé a efektívne riešenie pre riadenie odpadových vôd. S dôrazom na trvanlivosť a spoľahlivosť sú navrhnuté tak, aby zabezpečili bezpečné i efektívne zhromažďovanie a odvod odpadových vôd z vašej stavby.

Dokonalá strešná krytina

Betónové strešné krytiny od spoločnosti Leier sú spoľahlivým a estetickým riešením pre každú stavbu. S dvojnásobnou povrchovou úpravou a použitím farbív najvyššej kvality zaručujú farebnú stálosť a odolnosť voči nepriaznivým podmienkam. Vyrobené z prírodných surovín a s ohľadom na životné prostredie sú ideálnym výberom pre váš projekt.

Stavebné Centrum Ádám a značka Leier vám prinášajú spoľahlivé a kvalitné riešenia, ktoré budú nielen chrániť vašu stavbu, ale aj prispievať k jej estetike a individuálnemu charakteru. Navyše, ponúkajú vám aj široký sortiment ďalších stavebných materiálov a služieb, ako sú izolačné materiály, dlažby, zámkové dlažby, nátery, okná a dvere, podlahy a mnoho ďalších. So skúsenými a odbornými pracovníkmi vám poskytnú kompletnú podporu a poradenstvo pre váš projekt od začiatku až po dokončenie. Navštívte ich ešte dnes a začnite svoju cestu k úspešnej stavbe.

Stavebné centrum Ádám nájdete na Šibeničnom vrchu č. 1 v Rimavskej Sobote,
neďaleko autobusovej či železničnej stanice.

Stavebniny Ádám:

Otváracie hodiny: Po – Pia: 7.00 – 17.00, So: 7.00 – 12.00

Kontakt : predajňa: 047/58 12 100, mobil: 0902 960 410

Kúpeľňové štúdio:

Otváracie hodiny: Po – Pia: 7.00 – 17.00, So: 7.00 – 12.00

Kontakt: 0902 960 411, 0902 960 414

Galéria parkiet:

Otváracie hodiny: Po – Pia: 8.00 – 17.00, So: 8.00 – 12.00

Kontakt: 0902 960 407

Viac informácií nájdete na www.adamcentrum.sk.

Zdroj: vobraze.sk