Mikulcová vycúvala zo spolupráce so známou herečkou a speváčkou

Zuzana MIkulcová - foto Dominik Janovsky

Rodáčka z Rimavskej Soboty nezaháľa ani v lete. Nadaná speváčka, skladateľka a textárka Zuzana Mikulcová pokračuje v medzinárodnom audiovizuálnom projekte Fúzie a výsledkom je novinka s českou klaviristkou a speváčkou Beatou Hlavenkovou. Medzitým však stihla navštíviť svoje rodisko a klasicky sa okúpať na Teplom Vrchu.

Zuzana sa dovolenkám veľmi nevenuje, ležať na pláži na jednom mieste ju totiž nebaví. „Čo pokladám za dovolenku, je, keď cestujem, ideálne na bicykli. To som stihla ešte v máji, keď sme bicyklovali mesiac po Taliansku a zbierali sme peniaze pre organizáciu Rimavská pomáha Ukrajine,“ uviedla pre vobraze.sk tridsaťtriročná umelkyňa s tým, že v lete býva dosť práce, tak sa väčšinou nevzďaľuje zo Slovenska. Bola však na bicykli v Rakúsku a chystá sa ešte do Maďarska ku známemu jazeru Balaton a do Budapešti. Pár dní stihla v lete stráviť aj v rodnej Rimavskej Sobote.

„Stále je to môj domov, pár dní som strávila aj doma, okúpala som sa na Teplom Vrchu, to je každoročná povinnosť, ktorá patrí k letu,“ dopĺňa talentovaná interpretka, ktorá nezaháľala ani v letných mesiacoch. Pokračuje v projekte Fúzie a výsledkom je nová pesnička Tancuj s českou speváčkou a klaviristkou Beatou Hlavenkovou, ktorá uzrela svetlo sveta v piatok 26. augusta.

Verejnosť mala možnosť zaregistrovať Zuzaninu spoluprácu so známou herečkou a speváčkou Nelou Pociskovou, o čom sme informovali aj na našom portáli. „V podstate sme sa ani raz nestretli. Napísala som pre ňu päť piesní, ale už som vycúvala z tejto spolupráce, lebo som nebola spokojná,“ vysvetlila Mikulcová. Okrem Pociskovej má na svojom konte spoluprácu aj s ešte známejšou speváčkou a mnohonásobnou českou zlatou slávicou Luciou Bílou. „Na túto spoluprácu som bola oslovená, tak ako aj na ostatné, čiže keď ma niekto osloví, tak viem uvažovať o spolupráci, ale sama ju nevyhľadávam, ak sa jedná o songwriting. Čo sa týka môjho projektu Fúzie, tak, samozrejme, si spolupracujúcich umelcov hľadám a veľmi ma to baví,“ prezradila hnedovláska, ktorá má po vydaní novej piesne naďalej v pláne pokračovať s projektom Fúzie a zároveň bicyklovať a koncertovať.

Zdroj: obraze.sk, foto: album Z. Mikulcovej