Lidl začali prerábať. V pláne je aj ďalší supermarket v R. Sobote

Supermarket Lidl v Rimavskej Sobote tento víkend zatvorili. Dôvodom je dlhodobo plánovaná modernizácia. Objekt je oplotený a už v sobotu na parkovisku pribudli stroje aj pracovníci. Predpokladaný termín opätovného otvorenia predajne má byť 21. február.

Podľa našich zistení je v pláne aj ďalšia rekonštrukcia supermarketu v Rimavskej Sobote. Ako pre vobraze.sk priblížila hovorkyňa spoločnosti Billa Kvetoslava Kirchnerová, tunajšiu predajňu majú v pláne zrekonštruovať na budúci rok. „Supermarkety v mestách Lučenec a Poltár už boli zrekonštruované,“ poznamenala Kirchnerová.

Billa patrí k najstarším supermarketom v R. Sobote. Počas uplynulých rokov došlo k rozdeleniu obchodu a polovica slúžila ako čínsky obchod. Po odchode predajcov tohto tovaru časť predajne opäť prerobili na ešte menšie prevádzky. V jednej z nich už sídli lekáreň. „Aktívne rokujeme s potenciálnym záujemcom o prenájme voľných priestorov. V našom záujem je, samozrejme, prenajať všetky voľné priestory,“ dodala Kirchnerová.

V priebehu minulého týždňa došlo k výmene reklamného pútača pred Billou. Veľkú žltú tašku menili pomocou žeriavu. V Rimavskej Sobote pred rokmi zmodernizovali aj predajňu Kauflandu na Námestí Š. M. Daxnera.

Lidl
Lidl pred zatvorenín z dôvodu modernizácie
Doplnené: V Hnúšti ožíva téma možného príchodu Lidlu

Zdroj: vobraze.sk, foto: Štefan Maksi