Nad Tomašovou sú pripravené pozemky na výstavbu rodinných domov

V Rimavskej Sobote vzniká nová štvrť. Pozemky nad mestskou časťou Tomašová sú pripravené na výstavbu rodinných domov. Predvčerom tam dokončili asfaltovú príjazdovú cestu, ktorá vedie k rozparcelovaným pozemkom. Ak túžite po novom bývaní v meste a chcete mať na dosah prírodu, môžete začať stavať na niektorom z tridsiatich pozemkov.

Oproti všetkým novým stavebným pozemkom majú veľkú výhodu. K dispozícii sú vybudované potrebné inžinierske siete. Záujemcovia o výstavbu tu nájdu vodu, kanalizáciu dažďovú i splaškovú, elektriku, Orange TV a internet. Na novej asfaltovej ulici s chodníkom je už aj verejné osvetlenie. Pozemky sú plne pripravené k výstavbe podľa vašich predstáv. Rozmer pozemkov je 20×50 metrov a sú na rovine, novým majiteľom tak nevznikajú ďalšie náklady so zemnými prácami na odstránenie svahu. Majú ideálne dispozičné riešenie, aj vzhľadom na slnečnú časť a tepelné zisky.

Lokalita je známa aj ako okrajová časť mesta, s ľahkým prístupom z centra. Ocenia ju ľudia, ktorí majú radi pokojnejšie prostredie ako na dedine, pritom to majú na skok do mesta. Na prechádzky do prírody tak môžete chodiť priamo z domu. Neďaleko je les, bývalá strelnica či hvezdáreň.
Slnečné pozemky sú v ponuke za 80 eur/meter štvorcový.

V blízkosti na pár minút nájdete v meste kompletnú občiansku vybavenosť – obchody, zdravotnícke zariadenia, školy, škôlky, úrady. Aktuálne prebieha na kraji mesta aj výstavba 30-kilometrovej cyklocesty spájajúcej Rimavskú Sobotu s Poltárom.

V prípade záujmu sa bližšie informácie o kúpe pozemkov a možnostiach výstavby dozviete na telefónnom čísle: 0905810277, email: slnecnepozemky@gmail.com
SUNNY EARTH s.r.o.
Nová 2
Rimavská Sobota
Viac informácií nájdete na stránke slnecne-pozemky.sk/

SUNNY EARTH sro
Nová 2
Rimavska Sobota

Zdroj: PR- článok, slnecne-pozemky.sk