Na Dni mesta vystúpi Dominika Mirgová, Heľenine oči aj Spievankovo

Spievankovo

Na Dni mesta Rimavská Sobota pripravila samospráva bohatý program. Poznáme kapely, ktoré v ňom vystúpia začiatkom mája. Pestrý program bude zameraný pre rôzne vekové kategórie. Ako ďalej pre vobraze.sk priblížila referentka kultúry na mestskom úrade Erika Králová, obyvatelia Rimavskej Soboty sa môžu tešiť na vystúpenie skupiny Sendreiovci z Kokavy nad Rimavicou, známej speváčky a televíznej svokry Gizky Oňovej, skupiny EDDA majdnem i speváčky Dominiky Mirgovej. V bohatom programe vystúpi známa skupina Heľenine oči a pre najmenších je pripravené vystúpenie obľúbeného Spievankova. Divákov a fanúšikov poteší aj rodák z Rimavskej Soboty, dídžej a spevák Mc Erik. Koncerty majú byť na Hlavnom námestí. 

Chýbať nebudú ani sobotské talenty zo škôl, CVC Relax či ostatné miestne záujmové hudobné telesá. Súčasťou osláv bude v dňoch 5. a 6. mája jarmok. Na Hlavnom námestí a na Ul. Povstania bude sústredený najmä rozličný spotrebný tovar, ľudovoumelecké predmety a občerstvenie. Na Jánošíkovej ulici majú byť kolotoče.

Samospráva ďalej informuje, že v prípade záujmu podnikateľov o predajné miesto je potrebné telefonicky sa kontaktovať  na tlf. č. 047/5604665, príp. 047/5604685. Povolenia sa vydávajú od 5. apríla 2022. 

Dídžej a spevák Erik Aresta našiel nový zmysel života

Zdroj: vobraze.sk, instagram Dominiky Mirgovej a youtube