MC Erik s Ivanou Poláčkovou zaspievajú v R. Sobote osvedčené hity

MC Erik & Ivana

Rodák z Rimavskej Soboty Erik Aresta, ktorý je známy ako spevák a DJ, sa teší na vystúpenie počas koncertu na Dňoch mesta. Ako pre vobraze.sk avizuje, na koncert príde so speváčkou Ivankou Poláčkovou a svojim fanúšikom zaspievajú v Rimavskej Sobote osvedčené hity. Podľa jeho slov mal na koncert počas Dní mesta prísť aj skôr, ale kvôli koronavírusu to bolo zrušené. „Teraz prišlo pozvanie znovu, čo ma veľmi teší,“ povedal a dodal, že pokiaľ sa mu podarí, tak by veľmi rád priniesol aj tanečníčky. Z hitov sa fanúšikovia môžu tešiť na skladby ako You can’t stop, I feel good, Anjel – Keď príde láska, alebo Summer Night a Dancing Queen, prípadne repertoár ešte rozšíria.

Novinky nemajú, keďže kvôli covidu začal pracovať v inej oblasti. „Začali sme s manželkou vyrábať textilné tienenie na pergoly, tak sa teraz venujem hlavne tomu,“ prezradil päťdesiatnik Erik Aresta, ktorý žije v Prahe.

Spomenul, že je zavalený prácou a pripravujú sa na letnú sezónu na rebríku či za šijacím strojom, no zmene sa potešil. „Strašne ma to baví. Vždy som bol tak trošku kutil a myslím si, že manuálne som aj celkom zručný. Moja sestra ma v mladosti naučila šiť na stroji a domnievam sa, že pár Soboťanov si to aj pamätá, lebo pár kamarátom som v 90-tych rokoch ušil občas nohavice, takzvané plachtáky vtedy,“ zaspomínal si s úsmevom. Svoje zručnosti si oprášil počas covidu, keď nevedel nájsť vhodné a pekné tienenie, ktoré bolo v ponuke. „Keď som zistil, že sa to ľuďom páči, tak sme tienenia začali vyrábať a stalo sa to pre mňa novým živobytím,“ podotkol.

Dni mesta bude moderovať Cyril Žolnír. Vystúpi MC Erik & Ivana či Dominika Mirgová. Vieme kedy.

Nová práca mu prináša aj úsmevné situácie. „Občas sa stane, že prídem zamerať pergolu k zákazníkovi a ten ma spozná. Čuduje sa, že mu prišiel MC Erik merať pergolu a že mu bude šiť tienenie,“ podotkol. Jedna zákazníčka zo Slovenska ho pritom poprosila, aby jej na záves vyšil aj svoj podpis.

Dídžej a spevák Erik Aresta našiel nový zmysel života

„Čo ma veľmi pobavilo, ale, samozrejme, je to veľmi príjemné a roztomilé. Aj takéto zábavné momenty to prináša. Ale som absolútne spokojný, malá dcérka nám robí radosť, takže ako rodina, práca, zdravie, všetko je v poriadku. Som šťastný a nemôžem sa sťažovať,“ zdôraznil.

Zdroj: vobraze.sk