Pripravte si deky a vankúšiky na sedenie. Letné kino začína

Premietanie z kina Orbis prechádza na rimavskosobotský amfiteáter. Tam si môžete pozrieť prvý film už tento piatok. Premietanie sa tam vráti po niekoľkých rokoch pauzy. Uskutoční sa 18. júna o 21-hodine. Prvým filmom letného kina bude akčná dráma Godzilla vs. Kong. Tieto filmové legendy sa stretli v tohtoročnej novinke vo veľkolepej bitke a osud sveta tak visí na vlásku.

Spustením letného kina tak premietanie prechádza z kina Orbis. „Amfiteáter je funkčný, premietacia kabína vynovená, toalety pripravené a okolie vykosené a poriadené,“ avizuje riaditeľka Mestského kultúrneho strediska v Rimavskej Sobote Milana Jutková, ktoré v uplynulých týždňoch zrealizovalo opravy a oživenie letného kina. Ako odporúča, ľudia by si mali so sebou zobrať deky a vankúšiky na sedenie, lebo sa sedí na drevených lavičkách. „Kto potrebuje okuliare do diaľky, tak bez toho nech sa nehne a bude to v poriadku,“ poznamenala s úsmevom riaditeľka, ktorá pozýva verejnosť na sledovanie viacerých filmov.

Ďalší ude na programe už v sobotu. Podľa harmonogramu ide o filmy, ktoré boli naplánované pre kino Orbis. V prípade nepriaznivého počasia sa nepremieta vôbec.

19.6 -Rýchlo a Zbesilo 9

20.6 – Podfuk za všetky prachy

23.6 – Tiché miesto: Časť II

Zdroj: vobraze.sk