V R. Sobote prerábajú Family centrum. Pribudnú tu nové predajne

V Rimavskej Sobote prerábajú približne polovicu priestorov Family centra. Prispôsobené budú viacerým novým obchodom, ktoré by sem mali prísť. V súčasnosti je v obchodnom centre na Hostinského ulici otvorená predajňa Jysk, Admiral či Kik. Priestory po bývalých prevádzkach ako napríklad Asko, či Tedi alebo 101 Drogerie rozoberá rimavskosobotská firma Stavoservis. Zrušené boli niektoré priečky, menia aj podlahu či sadrokartónový obklad. Ten zo stavby odvážajú veľkým autom. 

Obchodné centrum v minulom roku kúpila nová spoločnosť MG Develompent gama z Bratislavy. Tá chce zrekonštruované priestory nanovo zaplniť. Podľa našich informácií by mala pribudnúť lekáreň, drogéria, predajňa chovateľských potrieb Zoohit, malé Tesco, obchod s čínskym tovarom, či Action.

S rekonštrukciou sa začalo v uplynulých týždňoch. Podľa predpokladov by predajne mohli byť k dispozícii po letnej sezóne.

Vedľa Family centra sa nachádza bývalá Hypernova, ktorú kúpilo Obi. Pri nej je aj benzínka, kde počas zimy stavajú novú budovu, ktorá by mala slúži ako shop.

Stavebné povolenie, ktoré sa týka výstavby obchodného centra Möbelix na Ulici Cukrovarskej v Rimavskej Sobote, už nadobudlo právoplatnosť. S jeho výstavbou by sa podľa našich informácií malo začať v druhej polovici tohto roka. Budú jej predchádzať prekládky inžinierskych sietí, či výstavba vnútorných komunikácií.

Zdroj: vobraze.sk