Rekonštrukcia RS Parku je takmer ukončená. Nový nájomca bude otvárať v najbližšej dobe

Práce v Obchodnom centre RS park Rimavská Sobota sú takmer ukončené. Rekonštrukcia viac ako polovice obchodných priestorov prebiehala od začiatku roka, kedy bola obmedzená aj prevádzka na prízemí. Budova je však už sčasti otvorená na prízemí a onedlho by malo dôjsť aj k jej celému sprístupneniu. Informáciu pre vobraze.sk potvrdil Kristián Podhradský, konateľ spoločnosti JK&SN GROUP, s. r. o.

V prenajatých priestoroch by tak mal byť Choice Home, dizajnová predajňa v oblasti bytovej kultúry. „Ako to videli, hneď sa im priestory zapáčili,“ dodal s tým, že k otvoreniu by malo dôjsť koncom mája alebo v júni. „Presne však zatiaľ nevieme,“ poznamenal. Veľkému nájomcovi sa počas rekonštrukčných prác snažili vyjsť v ústrety. „Tie sú na 90 percent ukončené, už robíme len dokončovacie práce z našej strany. Dokončovali sme svetlá, elektroinštaláciu, čo bolo treba podľa ich požiadaviek,“ priblížil Podhradský.

Na poschodí sú priestory o celkovej rozlohe približne 1 300 metrov štvorcových. Nový nájomca je aj v polovici priestorov prízemia. Na prízemí však majitelia naďalej prevádzkujú kaviareň s viacerými stánkami občerstvenia. „Bude to fungovať tak, ako to fungovalo. Nechtové štúdio sme presunuli na druhú stranu,“ poznamenal. Budova Obchodného centra RS park má podzemné garáže.

Zdroj: vobraze.sk