Predajňa v R. Sobote sa stretla s veľmi pozitívnym ohlasom, hovorí regionálny riaditeľ Action

Dva mesiace môžu zákazníci nakupovať v rimavskosobotskej predajni Action. Bola druhou, ktorú otvoril tento diskontný reťazec v Banskobystrickom kraji. „Naša predajňa v Rimavskej Sobote sa stretla s veľmi pozitívnym ohlasom od obyvateľov mesta a aj jeho okolia. Vidíme, že zákazníci si obľúbili náš model neustále sa meniaceho sortimentu za najnižšie ceny, a preto je naďalej naším cieľom otvárať predajne naprieč Slovenskom,“ uviedol pre vobraze.sk regionálny riaditeľ Action pre Poľsko, Slovensko, Česko a Rakúsko Sławomir Nitek. Ako dodal, so záujmom zákazníkov sú spokojní. „Vidíme, že niektorí sa k nám radi vracajú aj niekoľkokrát týždenne. Naša ponuka je rozmanitá a uspokojuje množstvo rôznych potrieb a chutí ľudí všetkých vekových kategórií,“ pokračoval.

Priblížil, koľko zamestnancov pracuje v predajni. „K dnešnému dňu máme v Rimavskej Sobote 36 kolegov, z toho deväť pracuje na plný úväzok, osem na čiastočný úväzok a devätnásť u nás brigáduje,“ uviedol Sławomir Nitek.

Plánuje mať Action predajne aj v Lučenci, Poltári či v Revúcej? „Ak nájdeme vhodné priestory, budeme mať nepochybne záujem expandovať aj do týchto miest. V blízkej budúcnosti však otvoríme obchody v iných lokalitách, ale keď budeme pripravovať predajne v Lučenci, Poltári alebo Revúcej, určite vás budeme informovať,“ odpovedal regionálny riaditeľ pre Poľsko, Slovensko, Česko a Rakúsko.

Predajňu Action otvorili v Rimavskej Sobote na Hostinského ulici 24. augusta. Bola deviatou od vstupu tohto reťazca z Holandska na slovenský trh.



Zdroj: vobraze.sk