Predajňu a servis bicyklov Profibikers rozšírili aj do Lučenca. Využite aktuálne zľavy a pripravte sa na jeseň

Profesionálne služby rimavskosobotskej spoločnosti Profibikers využívajú aj cyklisti z okolitých miest. Servisujú a starajú sa o bicykle, ktoré im posielajú z celého Slovenska. Okrem toho otvorili ďalšiu predajňu so servisom Lučenci. V R. Sobote sa podieľajú aj na tréningoch pre deti. Tie sú v spolupráci s Centrom voľného času Relax, pod vedením zanieteného cyklistu Ondreja Bakšu. So športovou výchovou k cyklistike začali u tých najmenších pred pár rokmi a deti sa môžu stále aktuálne hlásiť aj v novom školskom roku.

Cyklistické služby ponúka predajňa Profibikers už aj v Lučenci, kde vstúpili na trh tento rok a opravujú všetky bicykle, každého charakteru, aj tie, ktoré si zákazník nezakúpil v ich predajni. Majú tu aj iný sortiment, napríklad kvalitné prilby od nemeckého dodávateľa, najkvalitnejšie športové okuliare, značkové pneumatiky aj bežné náhradné diely. Ponúkajú bicykle hlavne do týchto dvoch regiónov, kde robia v rámci mesta Rimavská Sobota a Lučenec aj rozvoz a dovoz tovaru či Servisu bicykla zdarma.

„MTB, cestné, gravely, retro aj elektrobicykle, detské bicykle ,BMX aj odrážadlá. Venujeme sa každému odvetviu,“ priblížil Filip Balciar, ktorý je známy nielen ako bývalý aktívny cyklista a má skúsenosti aj ako certifikovaný mechanik na profesionálnej i reprezentačnej úrovni. Zúčastnil sa ako mechanik na prestížnom svetovom cyklomaratóne v Kanade, kde neplánovane zasiahol aj do bojov a medzi elitou získal bronzovú medailu.

Predajňa v Lučenci sídli na Železničnej ulici 7, v jednosmerke od hlavnej Ulice T. G. Masaryka (v bývalej predajni Orange). Špecializujú sa na nastavenie posedov, kufrov na tretrách, robia aj špeciálne oblečenie na objednávku. Májú širokú škálu testovacích sedadiel, ktoré si môže záujemca vypožičať predtým, než si ho zakúpi, čo je veľkou výhodou.

V rámci servisu repasuju vidlice, ložiská, tlmiče, teleskopické sedlovky , brzdy či elektromotory. Ponúkajú aj špeciálnu kozmetiku na údržbu bicykla, opravujú karbónové či hliníkové rámy, ktoré aj technilógiou airbrush striekajú. Vo svojej ponuke nezabúdajú ani na detské bicykle už od najmladších vekových kategórií. Ponúkajú aktuálne zľavy na kompletný sortiment a na vybrané bicykle.

Aktuálne hľadajú do svojho tímu aj ďalších mechanikov!
Teší ich, že ľudia vyhľadávajú ich predajne a kupujú u nich kvalitné bicykle. Aj vďaka tomu majú v ponuke len tohtoročné modely a modely 2023.

V predajni už v predstihu pripravujú zákazníkov na jesenné počasie a zníženú viditeľnosť po večeroch. Stmievať sa bude čoraz rýchlejšie, preto si príďte do predajne v R. Sobote či Lučenci zakúpiť kvalitné osvetlenie či oblečenie s reflexnými prvkami.

PREDAJNE:
Svätoplukova 434/13
979 01 Rimavská Sobota

Železničná 7,
98401 Lučenec

Kontakt +421 944 313 338

Linky na sociálne siete
InstagramLink
Facebook – Link

www.profibikers.sk
ww.profibikers-shop.sk

Otváracie hodiny:

Pondelok: 10:00 – 12:00, 13:00 – 17:00
Utorok: 9:00 – 12:00, 13:00 – 17:00
Streda: 9:00 – 12:00, 13:00 – 17:00
Štvrtok: 9:00 – 12:00, 13:00 – 17:00
Piatok: 9:00 – 12:00, 13:00 – 17:00
Sobota: ZAVRETÉ
Nedeľa: ZAVRETÉ

Zdroj: PR-článok, vobraze.sk, sponzorovaný článok