Testovacie jazdy motoriek i štvorkoliek značky CFMOTO pritiahli do R. Soboty vyše stovku záujemcov. Novú predajňu nájdete na Školskej ulici + foto

V Rimavskej Sobote testovalo vo dvore Autoservisu Molnár motorky i štvorkolky značky CFMOTO viac ako sto záujemcov. Stroje tejto značky sú určené pre začiatočníkov, aj skúsených jazdcov a ponúkajú ich za lákavé ceny. Testovacie jazdy zorganizovali pri príležitosti otvorenia novej predajne na Školskej ulici ako aj predstavenia značky CFMOTO. K dispozícii bolo desať typov motoriek i štvorkoliek spomínanej značky. Pozornosť pútal najnovší dostupný model, tretia generácia štvorkolky CFMOTO Gladiator. Na približne 15-minútovú jazdu mohli záujemcovia vyraziť aj za brány autoservisu.

„Takýto veľký záujem nás prekvapil aj potešil. Sme radi, že sme mohli osloviť toľkých záujemcov a predstaviť im tieto pekné stroje,“ povedal majiteľ autoservisu Gabriel Molnár. Obzvlášť ich potešilo, že motorkári prišli tieto stroje testovať aj zo širšieho okolia, z Hnúšte, Tisovca, Fiľakova, ale aj z Banskej Bystrice.

Atmosféru stretnutia umocnil aj dobrodruh a oficiálny abasádor tejto značky Jaroslav Šíma, ktorý precestoval niekoľko kontinentov. Vystavenú tu mal aj svoju motorku a návštevníkom ochotne i pútavo priblížil svoje skúsenosti a zážitky spojené s motorkou CFMOTO 450MT. Za viac ako 16 mesiacov na nej Šíma precestoval 31 krajín, vymenil päť sád pneumatík a najazdil okolo stotisíc kilometrov. Na svojich cestách bol v Afrike, Ázii, Mongolsku či Turecku.

„Bol to aj pre nás zážitok sa s ním stretnúť a sme veľmi radi, že prijal naše pozvanie,“ hovorí predajca Peter Mihályi z novej predajne motoriek a štvorkoliek, ktorý zabezpečoval testovacie jazdy.  Predstavené boli rôzne typy i kubatúry ponúkaných strojov. Ako avizuje, v neďalekom salóne bolo k dispozícii vystavených ďalších vyše dvadsať motocyklov i štvorkoliek. Budeme radi, keď nás záujemcovia budú kontaktovať osobne, alebo si dohodnú stretnutie vopred. Ochotne im odpovieme otázky týkajúce sa tejto atraktívnej značky,“ dodáva. 

V ponuke novej predajne majú aj niekoľko druhov štvorkoliek, ktoré patria medzi lídrov na európskom trhu a patria medzi najobľúbenejšie stroje na prácu ako silný pomocník. 

Na všetky tieto motorky či štvorkolky v Autoservise Molnár poskytnú autorizovaný servis a päťročnú záruku, ktorá platí v prípade pravidelných prehliadok v ňom. „Je to unikátom v Európe, lebo nikto iný päťročnú záruku na štvorkolky neponúka,“ podotkol Molnár.

Celkovo v novom salóne ponúkajú viac ako 60 modelov vo viacerých výkonnostných kategóriách a kubatúrach od 300 do 800 až 1000 m3, superšporty, turistické motorky naháče či endurá.

V novom salóne ponúkajú okrem značky CFMOTO aj francúzsku značku Goes a motokrosové motorky značky KAYO. 

ADRESA Autoservis Molnár: Tržná 2845, Rimavská Sobota, tel.: ‪0911164896‬. Predaňa CFMOTO – Školská ulica č. 8.

Zdroj: PR-článok, Autoservis Molnár