V Autoservise Molnár v R. Sobote preveria vaše kolesá aj diagnostickou prezúvačkou. Kontrola tlmičov a bŕzd grátis

Vibrácie na volante, zle nastavená geometria či predčasné opotrebenie pneumatík, aj s takýmito problémami vodičov sa stretávajú v Autoservise Molnár na Školskej ulici v Rimavskej Sobote. Spomínaným nepríjemnostiam na podvozku vášho vozidla môžete predísť prehliadkou vozidla. Tú poskytujú pracovníci Autoservisu Molnár, ktorí si na vozidlo posvietia najmodernejšou technikou. Ušetriť tak môžete financie, aby nedochádzalo k predčasnému opotrebovaniu komponentov.

„Ide o veľmi citlivé zariadenie, ktoré je využívané pri drahších pneumatikách a diskoch, pre kontrolu a konzultácie poistných udalostí od nárazov z výtlkov na cestách. Využiť ju ale môžu všetci vodiči, ktorí majú radi veci na poriadku. Ak je napríklad buchnuté koleso, aj guma dostane náraz. Môže sa natrhnúť vlákno, ktoré však nevidno, ale vodič cíti, že mu ťahá volant do strany alebo trasie volantom,“ priblížil majiteľ autoservisu Gabriel Molnár k novému zariadeniu diagnostickej prezúvačky, ktorá pracuje pomocou laseru.

K prezutiu vozidla Autoservis Molnár zadarmo v tieto jesenné dni prekontroluje tlmiče a brzdy.

Podľa jeho slov prichádzajú s takouto nie bežnou službou, pretože doteraz bolo potrebné za ňou cestovať do väčších miest. Ako avizuje, po nedávnom presťahovaní do nových priestorov na Školskej ulici sa im rozšírili priestorové možnosti aj technického vybavenia, a tak aj naďalej sú autoservisom, ktorému môžu vodiči dôverovať. 

Pre objednanie sa a dohodnutie najvhodnejšieho termínu môžete využiť aj online rezerváciu termínu.

V súčasnosti sa na nich vodiči často obracajú s požiadavkami výmeny letných pneumatík za zimné. K tejto službe ponúkajú aj kontrolu geometrie, podvozku, uskladnenie či umytie pneumatík. To všetko s dlhoročnými skúsenosťami za prijateľné ceny.

„Posielajú k nám aj vodičov s väčšími rozmermi kolies, s ktorými si v iných pneuservisoch nevedia poradiť,“ priblížil Molnár s tým, že klientom poskytujú aj konzultácie k poškodeniu pneumatík na preplatenie poisťovňami. Vozidlá vedia pripraviť aj na pravidelnú technickú kontrolu a samotné vozidlo zákazníkovi odvezú aj dovezú z kontroly. Ešte pred samotnou STK vedia na brzdovej stolici zistiť a odstrániť prípadné problémy, s ktorými by auto nemuselo na prvýkrát prejsť cez kontrolu.

V Autoservise Molnár sa venujú opravám všetkých značiek vozidiel. Na trhu servis pôsobí od roku 2009.

Viac informácií o Autoservise Molnár nájdete na webstránke www.autoservismolnar.sk.

Otváracie hodiny
Pondelok – Piatok od ‪8.00 – 16‬:30 hod. 
ADRESA:
Tržná 2845, Rimavská Sobota, tel.: ‪0911164896‬.

 
Zdroj: PR článok, Autoservis Molnár Rimavská Sobota