Autoservis Molnár presťahovali do nových priestorov. Rozšírili ponuku služieb

Autoservis MOLNAR

Autoservis Molnár v Rimavskej Sobote rozšíril svoju ponuku a zvýšil počet opravených áut. Umožnili to nové priestory na rozhraní Školskej a Tržnej ulice, do ktorých sa presťahovali. Zamestnanci aj naďalej dbajú na rýchlu a kvalitnú prácu. Podľa slov majiteľa Gabriela Molnára sú aj naďalej servisom, ktorému môžu zákazníci dôverovať. „Máme dlhoročné skúsenosti a prijateľné ceny. V nových a moderných priestoroch sme rozšírili našu ponuku o novú lakovňu a klampiareň, ktorá predstavuje najmodernejšiu technológiu, ktorá je na trhu prístupná. Vytvorili sme aj nové pracovné miesta, v čom chceme pokračovať,“ priblížil Gabriel Molnár.

Zameriavajú sa v ňom na diagnostiku motora, nastavenie geometrie, kontrola tlmičov testerom, meranie brzdnej sily, elektroinštalačné práce, mechanické práce, kontrolu vozidla pred STK, plnenie klimatizácií, meranie emisných hodnôt, či klampiarskym prácam. Ponúkajú aj služby pneuservisu.

Pre objednanie sa a dohodnutie najvhodnejšieho termínu môžete využiť aj online rezerváciu termínu.

V autoservise sa venujú sa opravám všetkých značiek vozidiel. „Počet opravených áut sa nám zvýšil minimálne o tridsať percent. A to aj vďaka novým a väčším priestorom, lepšej technike a zariadeniu,“ priblížil. Na trhu servis pôsobí od roku 2009.

Autá sú vášňou. Pretavili ju v rodinný servis

Gabrielovi Molnárovi prirástli k srdcu autá. Svoju vášeň pre autá pretavil do vybudovania autoservisu, ktorý od začiatkov rozvíjajú spolu s rodinou. “Sme rodinný servis, ktorý chce byť blízko k ľuďom. Touto filozofiou pristupujeme k našim klientom,” doplnil Molnár.

Pred zriadením autoservisu sa venovali pretekaniu v rally. Bol jazdcom, ktorý má cit a rýchle reakcie. Svedčí o tom aj niekoľko úspechov vo svojej kategórii. „Boli sme často na pódiách. Darilo sa nám celkom dobre. Vyhrali sme aj celoročné preteky,“ povedal Molnár, ktorý jazdil na Škode Felícia a neskôr na vozidle Citroën C2R2. 

Špičková lakovacia kabína a klampiarska dielňa

Autoservis sa zapojil do výzvy Ministerstva hospodárstva SR na podporu rozvoja podnikania MSP a spolupráce so strednými odbornými školami v Banskobystrickom samosprávnom kraji. V rámci projektu postavili špičkový lakýrnický box a autoklampiarsku dielňu. Vybavenie doplnili aj profesionálnym zariadením na čistenie DPF filtrov.

Pripravia a zaškolia ďalšie generácie

Autoservis nadviazal spoluprácu so Strednou odbornou školou technickou a agropotravinárskou v Rimavskej Sobote. Prví žiaci v novej dielni začnú odbornú prax v marci tohto roka. “Je nám cťou, že sa v spolupráci so SOŠTaAP môžeme podieľať na príprave ďalšej generácie autoklampiarov a autolakýrnikov a zároveň vieme prinášať špičkovú kvalitu a hodnotu pre našich klientov,” povedal majiteľ servisu.

Viac informácií o projekte nájdete na webstránke www.autoservismolnar.sk/projekt.

Otváracie hodiny

Pondelok – Piatok od ‪8.00 – 16‬:30 hod. 

ADRESA: Tržná 2845, Rimavská Sobota, tel.: ‪0911164896‬.

Zdroj. PR-Článok