Český herec Martin Zounar príde variť do R. Soboty. Vieme, v ktorej reštaurácii ho stretnete už onedlho

Český herec Martin Zounar, idol mnohých žien, okrem moderovania či pôsobenia v divadle prekvapí najnovšie v úlohe kuchára. A to onedlho už priamo v Rimavskej Sobote. Päťdesiatnik z Prahy sa preslávil v úlohe mladého vojaka Tomáša v seriáli Chlapci a chlapi, je však aj stálicou nekonečných seriálov ako Rodinné putá či Veľmi krehké vzťahy, kde si zahral doktora.

Naživo ho budete môcť stretnúť už tento piatok 30. júla v reštaurácii Európa. Ako pre vobraze.sk ďalej avizuje majiteľ reštaurácie Ladislav Györg, príde a uvarí skvelú taliansku špecialitu a každý z návštevníkov dostane podpis kartu od Martina. „Počas leta sme sa rozhodli každý piatok pripraviť pre našich zákazníkov gastronomické špeciality. Už tento piatok to bude spojené aj so skvelým zážitkom, keď ruku k dielu priloží aj Martin Zounar, ktorý je náš veľmi dobrý známy,“ vysvetlil. Ak by ste známeho herca chceli stretnúť ešte skôr, tak podľa majiteľa sem bude chodiť na obed celý týždeň.

Martin Zounar navštevuje Rimavskú Sobotu, Kurinec a okolie ako dovolenkovú destináciu už niekoľko rokov. Prečo sa mu tu zapáčilo, alebo čo ho sem prilákalo, nám prezradili tiež v reštaurácii. „Naši rodičia sa poznali, naše mamy chodili na strednú školu a môj otec Ladislav Drobný ich učil, bol zástupcom na gymnáziu,“ prezradila pre vobraze.sk Jarmila Drobná, manželka majiteľa reštaurácie Európa.

Silné vzťahy už od študentských čias

„Naše mamy chodili spolu na strednú školu. Stretávali sa pravidelne od ich vysokej školy. Každým rokom až na malú zdravotnú pauzu, keď mal jeho otec Miroslav Zounar problém so srdcom,“ uviedla ďalej. Miroslav Zounar je tiež známy český herec, ktorý sa predstavil ako predseda družstva v skvelej komediálnej trilógii Slnko, seno…

„Chodili sme raz za nimi my, potom oni k nám. Boli sme viac ako rodina,“ prezradila Drobná. O silných vzťahoch ich rodičov utvrdzuje aj príbeh, kedy Zounarova mama Marta, ktorá bola lekárka, prišla liečiť mamu Jarmily Drobnej do Rimavskej Soboty. „Ochorela až tak, že prestala chodiť. Teta Marta prišla z Prahy dvakrát po tri mesiace. Cvičila s ňou, ordinovala, masírovala, dostala ju ale na nohy,“ priblížila s vďakou Jarmila. Dlhoročné vzťahy tak pokračovali ďalej. „Keď sme sa ale dozvedeli, že teta Marta v Prahe ochorela a je to vážne, tak som moju maminu, aj keď bola vo vysokom veku, posadila do auta a išli sme hneď za nimi. Mamina, ty je to dlžíš, aby si sa jej išla poďakovať,“ poznamenala. Posledné objatie stihli. „Bolo to veľmi silné, ale sme radi, že sme to stihli,“ priblížila manželka majiteľa reštaurácie so slzami na krajíčku dojemný príbeh, ktorý zatiaľ nebol nikde publikovaný.

Aj po tejto udalosti a odchode pani Zounarovej ostali v kontakte. „Bola by som veľmi rada, aby sa naše vzťahy udržali. Aby príbeh pokračoval. Čo urobia naše deti, to ešte uvidíme,“ dodáva.

Ak máte záujem o stretnutie s Martinom Zounarom a navyše si pochutnať na jeho špecialite, tak ho nájdete v reštaurácii Európa.

Zdroj: vobaze.sk