Fitneska z Rimavskej Soboty zaujala na podujatí v Dubnici

Viktoria Gémešiová
Viktória Gémešiová s priateľom Jakubom

Viktória Gémešiová (Roland Fitness) obsadila včera na Veľkej cene Dubnice striebornú priečku. Bola to jej druhá súťaž v kategórii wellness fitnes žien. Okrem cenného kovu jej bude súťaž na Považí pripomínať aj pohár za druhé miesto. Pred týždňom si vybojovala prvenstvo na podujatí Best Cup v Starej Ľubovni.

„Samozrejme, že by som chcela vyhrať. Druhé miesto beriem športovo. Zrodilo sa vo férovom zápolení. Som s umiestnením spokojná. Víťazkou sa stala Natália Koleničková a mala neskutočnú formu. Od prvého miesta ma však delil iba jeden bod,“ uviedla pre vobraze.sk dvadsaťtriročná Viktória Gémešiová.

Na javisku sa cítila pri prezentácii podľa jej vyjadrenia veľmi dobre. „Užila som si to. S priateľom Jakubom, pod vedením ktorého trénujem, sme sa zhodli, že som mala oveľa lepšiu formu než v Starej Ľubovni. Snažíme sa, aby som nabrala svaly v určitých partiách,“ povedala Gémešiová. Ako naznačila, mala by sa predstaviť na majstrovstvách Európy. „Prispôsobujeme prípravu tomu, aby som bola v tip – top forme práve na májových ME v Santa Susanne. Ešte predtým ma však čakajú majstrovstvá Slovenska,“ ozrejmila vysokoškoláčka z Rimavskej Soboty.

Fitneska Gémešiová kraľovala na podujatí Best Cup

Zdroj: vobraze.sk, foto: album Viktórie Gémešiovej