Fitneska Gémešiová kraľovala na podujatí Best Cup

Viktória Gémešiová

V kategórii wellness fitnes žien zažila parádnu premiéru. Viktória Gémešiová (Roland Fitness) z Rimavskej Soboty si vybojovala včera prvenstvo na podujatí Best Cup v Starej Ľubovni. Z východu republiky si priniesla zlatú medailu a víťaznú trofej.

„Teším sa z víťazstva. Som šťastná, že to tak dopadlo. Som zároveň veľmi hrdá na priateľa Jakuba, pod vedením ktorého sa pripravujem. Skladám klobúk dole pred ním za to, že ma takýmto spôsobom pripravil na úplne inú kategóriu,“ uviedla pre vobraze.sk dvadsaťtriročná Gémešiová.

„Trochu som týmto umiestnením prekvapila sama seba. Jasné, že som chcela skončiť čo najlepšie. Na druhej strane som však mala rešpekt pred tým, že som prvýkrát súťažila medzi wellnesskami. V mojej kategórii nás bolo trinásť. Boli tam vekovo mladšie i staršie súperky,“ doplnila. Ako poznamenala, potešila ju pochvala od prezidenta Slovenskej asociácie fitnes, kulturistiky a silového trojboja Borisa Mlsnu.

Gémešiová sa cítila na javisku v Starej Ľubovni podľa jej slov unavene. „Nebola som spokojná s mojou prezentáciou. Nacvičujem si ju, dávam si na to pozor v tréningovom procese. Mala som však pocit, že to nebolo v mojom podaní ono. Toto ma mrzí. Nabudúce to však bude lepšie.“

Viktória vlani súťažila v červených plavkách, tentoraz sa predviedla v modrých. „Požičala mi ich wellnesska Natália Poprocká, ktorá sa vlani stala juniorskou majsterkou sveta. Asi v nich budem súťažiť aj naďalej. Páčia sa mi a zároveň mi aj sadli,“ reagovala. V minulej sezóne zápolila v kategórii bikiny fitnes.

Gémešiová avizuje, že sa najbližšie predstaví 9. apríla na Veľkej cene Dubnice. „Bude to nominačná súťaž na majstrovstvá Európy,“ doplnila vysokoškoláčka z Rimavskej Soboty. Na UK v Bratislave študuje pedagogiku a psychológiu.

Zdroj: vobraze.sk, foto: album V. Gémešiovej