Fitneska Gémešiová bojovala na ME o postup medzi šesť najlepších

Viktoria Gemešiová

Viktória Gémešiová (Roland Fitness) sa vrátila z majstrovstiev Európy, ktoré sa konali v Santa Susanne. V Španielsku súťažila v kategórii wellness fitnes žien nad 168 cm a skončila tesne pred bránami finálovej šestky. Obsadila siedmu priečku. „Dala som do toho všetko. Snažila som sa do poslednej chvíle, či už išlo o stravu, moje mentálne nastavenie, alebo pózovanie na javisku, ale napriek tomu sa mi nepodarilo postúpiť do finálovej šestky. Od postupu ma delil jeden bod. Je to smola, že mi to nevyšlo a neprebojovala som sa tam. Myslím si však, že siedme miesto je v kontexte s mojimi tohtosezónnymi plánmi úspechom,“ povedala pre vobraze.sk dvadsaťtriročná Viktória Gémešiová.

Podľa jej slov bola spokojná s formou, v akej sa predstavila na kontinentálnom šampionáte. „Problematickou záležitosťou bola predná póza, mám malé predné stehná. Čo sa však týka prípravy, nemôžem si vyčítať jedinú vec. To, že som neprenikla medzi šesť najlepších, mi nezobralo chuť súťažiť. Potrebujem sa však rozhodnúť, v akej kategórii budem ďalej zápoliť,“ uviedla vysokoškoláčka Gémešiová.

Premiéru na majstrovstvách Európy absolvovala vlani. Predstavila sa v kategórii bikiny fitnes junioriek (nad 166 cm) i žien (do 172 cm). Lepšie umiestnila dosiahla medzi ženami, kde skončila jedenásta.

Zdroj: vobraze.sk, foto: album V. Gémešiovej, eastlabsphoto.com