Fitneska Gémešiová sa predviedla na majstrovstvách Slovenska

Vikoria Gémesiova

Viktória Gémešiová (Roland Fitness) neprenikla na majstrovstvách Slovenska na medailové pozície. Tie sa konali včera v Šuranoch. Dvadsaťtriročná Soboťanka obsadila v kategórii wellness fitnes žien nepopulárne štvrté miesto. „Nebolo to bohviečo. Som sklamaná aj sama zo seba. Ale čo už, stáva sa to,“ povedala pre vobraze.sk Viktória Gémešiová.

Netají, že na republikový šampionát išla s medailovými ambíciami. „Nemala som dobrú prezentáciu. Nevyžarovala zo mňa energia. Aj napriek tomu, že som sa na vystúpenie na javisku tešila, neužila som si to. Veľa ľudí mi hovorilo, že celková atmosféra bola zvláštna. Je tiež pravda, že som sa na túto súťaž nevedela stopercentne sústrediť, keďže pomaly finišujem s diplomovou prácou a toto bolo už tretie podujatie v apríli, na ktorom som sa predstavila. S formou som bola viac spokojná než v Dubnici, kde som skončila druhá. Lenže nie je to iba o forme,“ uviedla študentka Pedagogickej fakulty UK v Bratislave.

Podľa nej nebola pri prezentácii zaujímavá. „Chcela som skúsiť aj zmenu účesu, i keď som váhala, či do toho ísť. Farba a strih plaviek mi rovnako nezahrali do kariet. Aj tie som zmenila. Touto cestou už v budúcnosti nepôjdem,“ skonštatovala Gémešiová.

Viktória Gémešiová druhá zľava
Viktória Gémešiová druhá zľava

Čaká na definitívne rozhodnutie kompetentných, či pocestuje na májové majstrovstvá Európy. Tie sa uskutočnia v Santa Susanne. „Mám trochu obavy, či sa záverečná nominácia na ME nezmení v môj neprospech. Štvrté miesto mi na to nemusí stačiť. Už po prvej tohtoročnej súťaži v Starej Ľubovni, ktorú som vyhrala, mi bolo povedané, že ma na európsky šampionát vezmú, ale mám dovtedy nabrať svaly na predných snehnách,“ vyjadrila sa Viktória Gémešiová.

Zdroj: vobraze.sk, foto: album V. Gémešiovej