Oživenie najväčšieho sídliska v R. Sobote

Mgr. Viliam Vaš

Pozývam ctených voličov v sobotu 29.10.2022 do spojených volieb, aby si uplatnili svoje volebné právo. Iba tá osoba, ktorá bude voliť, si môže povedať, že využila svoje právo hovoriť do vecí verejných. Aj obyvatelia Rimavskej Soboty hľadia tento rok v ústrety možnej zmeny vedenia mestskej samosprávy.

Avšak, aby mohlo mesto napredovať a občania mali pocit, že sa okolo nich dejú zmeny k lepšiemu, je potrebné zvoliť do mestského zastupiteľstva (MsZ) šikovných, morálne a odborne overených ľudí. Tí potom, vo vzájomnej spolupráci a komunikácii a najmä s primátorom mesta, môžu vytvoriť vhodné podmienky pre rozvoj Rimavskej Soboty a dobrý život každého človeka nášho mesta.

Po štyroch rokoch pauzy ma priatelia a známi presvedčili, aby som znova kandidoval do mestského zastupiteľstva, pretože (podľa nich) počas môjho účinkovania v MsZ obnovilo mesto Rimavská Sobota mnoho komunikácií – ciest a chodníkov, vytvorilo vyše 200 parkovacích miest, rekonštruovalo či vytvorilo mnohé detské ihriská, vynovilo mestskú záhradu a predovšetkým naštartovalo využitie termálnej vody na Kurinci a začalo aj opäť využívať roky chátrajúci amfiteáter.

Mgr. Viliam Vaš

Je evidentné, že rozvoj mesta môže napredovať len za spolupráce primátora, poslancov, mestských či mestom riadených organizácií. Ak mi venujú vážení voliči môjho volebného obvodu č. 4 – Západ, Sobôtka, Kľačany svoju dôveru, tak ako člen najväčšej koalície na Slovensku ALTERNATÍVA 2022 (KDH, KÚ, NOVA, OĽaNO, PS, SaS, Spolu-OD, Szövetség-Aliancia, Zmena zdola, Za ľudí) sa budem snažiť presadzovať najmä náš volebný program. Väčšinu jeho priorít nám odkomunikovali naši priaznivci, podporovatelia a občania mesta. Ten rozšírený pozostáva z viacerých bodov, avšak občania nás vyzývali najmä na splnenie týchto piatich priorít:

1.chodníky aj pre mamičky s kočíkmi a pre vysoké opätky dám
2. obnova detských ihrísk
3. zvýšenie počtu parkovacích miest a transparentná parkovacia politika mesta
4. uzamkýnateľné prístrešky kontajnerov komunálneho odpadu
5. rekonštrukcia ulíc na Novomeského, Českej a Sobôtke

Prosím vážených voličov o ich dôležitý hlas v sobotu 29. októbra – Viliam Vaš, kandidát na poslanca mestského zastupiteľstva pod č. 13.

Mgr. Viliam Vaš

Zdroj: Viliam Vaš, PR – článok

Redakcia sa nemusí stotožňovať s obsahom politickej reklamy.