Speváčku Kepeňovú baví šoférovanie. Pracuje aj ako kuriérka

Rodáčku z Rimavskej Soboty pozná celé Slovensko z druhej série speváckej šou Slovensko hľadá Superstar. Petra Kepeňová sa potom zúčastnila aj iných hudobných súťaží a dva roky po Superstar vydala svoj debutový album. Aktuálne je plná síl z rodinnej dovolenky a teší sa na akcie s tímom Mufuza, teda mužstvo futbalových zázrakov.

Stále pozitívne naladená Peťa sa len nedávno vrátila z rodinnej dovolenky. Spolu s maminou a ocinom boli pri slovenskom mori – v Chorvátsku, konkrétne na ostrove Vir. „Spoznali sme okolité zákutia ako Kastelinu – zrúcaninu hradu zo 16. storočia, ktorá je vlastne pozostatkom benátskej pevnosti na malom myse ostrova. Páčil sa nám aj Maják Vir na západnom pobreží, ktorý bol postavený v roku 1881 a tzv. Dom starého kapitána, ktorý slúži ako ubytovací apartmán s vlastnou plážou na romantické chvíle,“ prezradila pre vobraze.sk Kepeňová s tým, že počasie im vyšlo a aj more bolo krásne, no užili si najmä to, že boli spolu. Počas pandémie totiž začala pracovať exsuperstáristka z domu a trvá to dodnes. „Predtým som bola učiteľka na základnej škole, ale už sedem rokov robím v oblasti reklamy a marketingu. Našla som si však aj druhú prácu, počas obedňajšieho času som kuriérka pre bistro.sk,“ uviedla Peťa. Podľa nej je to perfektný spôsob,ako zresetovať hlavu, lebo ju šoférovanie baví a aj osobný kontakt s ľuďmi, ktorý jej už pri homeoffice začal chýbať.

Domov do Rimavskej Soboty však chodí pomerne často, alebo prídu za ňou rodičia do Bratislavy a strávia spolu týždeň, či dva. „S rodičmi a celkovo s príbuznými máme veľmi dobré až priam nadštandardné vzťahy. Sme v kontakte každý deň, vieme o sebe všetky radosti, aj starosti, tak si vieme pomôcť, rozveseliť sa, či podeliť sa o nové zážitky aj na diaľku,“ doplnila speváčka, ktorá účinkuje v kapele HS FANTOM, vo formácii s hudobníkom Mirom Hunčárom. Hrajú na zábavách, svadbách, oslavách a pri iných príležitostiach, alebo samostatne výchovné koncerty pre školy, či na firemných akciách.

Petra Kepeňová je členkou Mufuzy, čo je futbalový tím umelcov a bývalých športovcov, ktorí hrávajú futbalové zápasy v mestách i obciach a zároveň majú aj rôzne vystúpenia. „Najbližšie takéto dni s Mufuzou sú naplánované na 20. augusta v Prazdnovciach, 28. augusta v Šajdíkových Humencoch a 3.septembra v Gani pri Galante. Všetci ste vítaní,“ hovorí umelkyňa s tým, že ďalšie plány do budúcnosti nechce predbiehať. „Uvidíme, do akého obdobia sa po lete dostaneme. Dúfam, že sa nestane nič, čo by mohlo opäť obmedziť kultúrny život, či gastro fungovanie a celkovo spoločenský život. Prajem preto každému veľa, veľa zdravia, nech sa darí a srdečne pozdravujem všetkých čitateľov vobraze.sk,“ zakončila veselá Petra.

Zdroj: vobraze.sk, foto: album P. Kepeňovej