Tesco otvorí v R. Sobote supermarket. Diskontný reťazec Action hľadal manažment predajne

Na Hostinského ulici v Rimavskej Sobote prebieha v súčasnosti výstavba novej predajne Tesco. Tento obchodný reťazec rozšíri svoje zastúpenie v meste. K hypermarketu, ktorý sa nachádza na Cukrovarskej ulici, pribudne tentoraz supermarket Tesco. „Na otvorenie sa veľmi tešíme a veríme, že druhú predajňu zákazníci ocenia. O otvorení budeme včas informovať,“ uviedla pre vobraze.sk Mária Zerzanová, PR manažérka Tesco Stores SR. Nekonkretizovala, čo podnietilo Tesco k tomu, že bude mať druhú predajňu v Rimavskej Sobote a ani nešpecifikovala, koľko zamestnancov v nej bude pracovať. „Nový supermarket ponúkne našim zákazníkom čerstvé pečivo, ovocie, zeleninu, chladené a mrazené produkty, balené potraviny, sezónnu ponuku nepotravinového tovaru, zdravú výživu, drogériu či oblečenie módnej značky F&F,“ priblížila Zerzanová.

Hypermarket Tesco v Rimavskej Sobote prešiel modernizáciou. Istý čas boli aj vonkajšie nápisy a grafiky Tesco v súvislosti s úpravami zvesené. Zmenil farebný odtieň. „V Tescu na Cukrovarskej ulici v Rimavskej Sobote pracuje viac ako 50 kolegov a kolegýň na plný úväzok,“ uviedla PR manažérka Tesco Stores SR.

Už vo februári sme priniesli informáciu, že by pri bývalej Hypernove mal byť diskontný obchod Action. Ten pochádza z Holandska a ako uvádza, má zastúpenie v jedenástich krajinách, pričom na slovenský trh vstúpil v marci. V máji hľadal prostredníctvom pracovného portálu profesia.sk manažment predajne v Rimavskej Sobote.

V tomto roku sa má začať s výstavbou obchodného centra Möbelix na Cukrovarskej ulici v Rimavskej Sobote. Stavebné povolenie nadobudlo právoplatnosť ešte v zimnom období.

Doplnené 7. júla o 16.00 h:

„V súčasnosti pripravujeme predajňu v Rimavskej Sobote, ako aj ďalšie pobočky v iných slovenských mestách. Otvorenie v Rimavskej Sobote je naplánované na najbližšie obdobie tohto roka. Každá naša predajňa na Slovensku zamestnáva približne 20 ľudí, podobne to bude aj v prípade Rimavskej Soboty,“ uviedol pre vobraze.sk Sławomir Nitek, regionálny riaditeľ Action pre Slovensko, Česko, Poľsko a Rakúsko. Ako dodal, ich cieľom je ďalej expandovať na Slovensku a otvárať čoraz viac predajní v regiónoch. „Máme interné prieskumy o tom, ktoré regióny najlepšie zapadajú do našej expanznej stratégie a kde sú pre nás príležitosti. Predajňa v Rimavskej Sobote ideálne zapadá do nášho plánu. O presnej lokalite obchodu budeme včas informovať, avšak vždy dbáme na dobrú dostupnosť, pohodlné parkovanie a blízkosť centra mesta alebo väčšieho nákupného centra, “ priblížil.

„Náš unikátny model stojí na ponuke 6 000 kvalitných výrobkov zo 14 produktových kategórií (od hračiek a náradia cez záhradkárske potreby až po DIY a trvanlivé jedlo) za tie najnižšie ceny,“ uviedol Sławomir Nitek.

Zdroj: vobraze.sk