Tesco otvorí pre veľký záujem zákazníkov druhú predajňu v R. Sobote

Novú predajňu Tesca v Rimavskej Sobote otvoria vo štvrtok 24. augusta o 8.00 h. Supermarket privíta zákazníkov na Hostinského ulici. Zamestnaných v ňom bude zhruba dvadsať pracovníkov. Pre vobraze.sk to uviedla Mária Zerzanová, PR manažérka Tesco Stores SR. „Zákazníci sa môžu tešiť na bohatú ponuku produktov a moderných služieb, ktoré Tesco ponúka. Sieť reťazca sa vďaka nej rozrastie do konca augusta na 161 obchodov,“ dodala.

V R. Sobote už má Tesco hypermarket na Cukrovarskej ulici. Podľa vyjadrenia Martina Kuruca, generálneho riaditeľa Tesca na Slovensku, pribudne druhá predajňa pre „veľký záujem zákazníkov“. Reťazec novú predajňu otvorí v obchodnom centre Spektrum, ktoré prechádza renováciou.

„Tesco je pevnou súčasťou komunít, v ktorých pôsobí. Ich podpora zohráva dôležitú úlohu, a to obzvlášť v aktuálnej neľahkej dobe. Aj preto počas prvých dvoch dní otvorenia nových predajní v Kremnici a R. Sobote venujeme 1 euro z každého nákupu nad 10 eur miestnym neziskovým organizáciám,“ vyjadril sa Martin Kuruc. PR manažérka Mária Zerzanová konkretizovala, že v R. Sobote prispeje Tesco občianskemu združeniu artRIS, ktoré vybuduje oddychovú zónu v komunitnej záhrade. Ako dodala, supermarket bude otvorený sedem dní v týždni od 6.00 do 21.00 h. „Samozrejmosťou sú moderné technológie – okrem klasických a samoobslužných pokladníc môžu návštevníci využiť aj pohodlný nákup prostredníctvom služby Scan&Shop v mobile. K dispozícii bude aj zberný automat na vrátenie plastových fliaš a plechoviek,“ pokračovala.

Ďalej priblížila, že zákazníci nájdu v novej predajni širokú ponuku čerstvých aj trvanlivých potravín, drogérie, módnu značku F&F, pekáreň či rôzne snacky a sezónny tovar. „Zákazníci s Clubcard môžu využiť uvítaciu zľavu 10 percent na celý nákup v prvých štyroch dňoch od otvorenia. Viac informácií a podmienky uplatnenia akcie nájdete na stránke tesco.sk,“ doplnila Zerzanová.

Podľa jej vyjadrenia plánuje spoločnosť Tesco v najbližších mesiacoch pokračovať v rozširovaní. V súčasnosti hľadá nové priestory najmä v mestách či vo veľkých obciach s rozlohou od 400 do 2 000 štvorcových metrov. „Odporúčanie môže poslať každý na novyobchod@tesco.com. Ideálne miesta pre nové predajne sú v obytných zónach, na frekventovaných uliciach či cestách, v blízkosti sídlisk, administratívnych budov či nákupných centier,“ povedala PR manažérka Tesco Stores SR.

Zdroj: vobraze.sk