Tesco bude mať v R. Sobote druhú predajňu

V Rimavskej Sobote pribudne druhá predajňa obchodného reťazca Tesco. Koordinátorka komunikácie pre Tesco na Slovensku Martina Polakovičová pre vobraze.sk uviedla, že v súčasnej dobe prebieha výstavba novej predajne na Hostinského ulici. Nekonkretizovala, kedy ju plánujú otvoriť a ani koľko ľudí by v nej malo pracovať. Podľa vyjadrenia Polakovičovej budú o jej otvorení včas informovať. „Nový supermarket ponúkne našim zákazníkom čerstvé pečivo, ovocie, zeleninu, chladené a mrazené produkty, balené potraviny, sezónnu ponuku nepotravinového tovaru, zdravú výživu, drogériu či oblečenie módnej značky F&F,“ priblížila koordinátorka komunikácie pre Tesco na Slovensku.

Zákazníci môžu v súčasnosti nakupovať v hypermarkete Tesco na Cukrovarskej ulici v Rimavskej Sobote. Tento obchodný reťazec má v rámci okresu predajňu tiež v Hnúšti. „Zároveň prebieha aj modernizácia hypermarketu Tesco Rimavská Sobota s ohľadom na efektívnosť, udržateľnosť a väčší komfort pre zákazníkov,“ poznamenala Martina Polakovičová.

Pripomenula, že spoločnosť Tesco pôsobí na Slovensku už 27 rokov. „Počas ktorých neustále potvrdzuje svoj dlhodobý záväzok voči Slovensku a slovenským zákazníkom: investuje do výstavby a modernizácie siete obchodov a distribučných centier, zlepšovania ponuky pre zákazníkov, množstva inovácií s cieľom prinášať stále lepší zážitok z nakupovania,“ uviedla koordinátorka komunikácie.

Portál vobraze.sk vo februári informoval, že v blízkosti bývalej Hypernovy by malo pribudnúť malé Tesco.

V R. Sobote prerábajú Family centrum. Pribudnú tu nové predajne

Zdroj: vobraze.sk