Otestujte v AUTORISE limitované modely vozidiel. Čaká vás chutné občerstvenie, testovacie jazdy i súťaž

ŠKODA auto Slovensko oslavuje 30 rokov. Príďte osláviť špeciálne narodeniny so svojou obľúbenou značkou do showroomu ŠKODA AUTORIS na Školskej ulici v Rimavskej Sobote. Táto značka vozidiel si za niekoľko desaťročí získala priazeň veľkého množstva zákazníkov.

Rodiny s deťmi i jednotlivci si môžu prísť vyskúšať limitované modely v sobotu 1. apríla od 9.00 do 17.00 hodiny. Pripravené budú predvádzacie vozidlá Škoda Scala, Karoq, Fabia či Kamiq. Prineste si so sebou priateľov i dobrú náladu. Pre vaše deti budú k dispozícii rôzne darčekové predmety. V predajni vám zároveň radi pomôžu a s novými modelmi oboznámia pracovníci a priatelia značky Škoda.

K správnej oslave patria aj súťaže. Darčeky môžete získať priamo na predajni. Len v deň návštevy sa budete môcť zapojiť aj do veľkej súťaže o elektrodovolenku na Slovensku so stopercentne elektrickým SUV Škoda Enyaq a ďalšie skvelé ceny.

Škoda pôsobí v Rimavskej Sobote od roku 1998 a darí sa nám aj vďaka novým modelom, v značnej miere k tomu prispel nový Superb a SUV- Kodiaq i Karoq.

Sme úspešní tiež zásluhou našich verných zákazníkov, ktorým ďakujeme a srdečne ich pozývame na oslavu 30. výročia Škoda Auto Slovensko.

Kde? Autoris, s.r.o., Školská 36, 979 01 Rimavská Sobota
Kedy? 1. apríla od 9-17.00 hod.
Kontakt na autosalón : 047/58 11 206


Zdroj: PR-Článok