Ak potrebujete oplotenie či bráničky, navštívte Hutnícky sklad Albert v R. Sobote

Okrasné ploty k rodinným domom, záhradám, farmám v rôznych farbách a rozmeroch nájdete v Rimavskej Sobote. A k tomu aj bráničky, plotové dielce viacerých rozmerov i kompletné príslušenstvo. Už približne desať rokov sa ich predajom zaoberá rodinná firma Igora Alberta na Cintorínskej ulici v R. Sobote. K dispozícii sú pravidelným zákazníkom, ale potešia ich aj nové tváre. Snažia sa ponúkať čo najširšiu paletu kvalitného oplotenia v dobrých cenách, aby ľudia nemuseli cestovať z mesta za „akože“ výhodnejšími ponukami, ktoré ale nie vždy majú požadovanú kvalitu.

Minuloročný nárast cien sa už v odvetví stabilizoval. Ako Albert avizuje, v uplynulých mesiacoch ceny znižovali a niektoré položky sa znížili natoľko, že sa vrátili na úroveň cien z roku 2021.

Najnovšie ponuku firma Hutnícky sklad Albert rozšírila a naskladnila modernú antracitovú farbu, ale nie je problém zabezpečiť aj iné farby z ponuky. Podľa slov majiteľa Igora Alberta, z viacerých druhov majú dostatočné množstvo na sklade.

S plotmi sa začali zaoberať, nakoľko bol ich nedostatok na trhu v Rimavskej Sobote a ich zákazníci mali na nich aj takéto požiadavky. Okrem zelenej, antracitovej či pozinkovanej povrchovej úpravy vedia zabezpečiť aj oplotenie v hnedej, červenej, čiernej či bielej farbe.

„Zákazníci k nám prídu, vyberú si plot, či už k rodinnému domu, alebo ide o farmársky plot so stĺpikmi. Ochotne im poradíme pri výbere, rozmeroch či príslušenstve,“ spomenul Albert. Vybrať sa dá výška plotu od jedného až po dva metre.

Zakúpené oplotenie vedia k spokojnosti zákazníka po dohode aj doviezť na miesto. Tento rok zakúpili nové väčšie auto s hydraulickou rukou. „Doteraz sme to skladali ručne. Technika nám už pomáha nielen pri prevoze väčšieho množstva oplotenia, ale aj pri ťahšom materiály,“ avizuje a dodáva, že v ponuke majú aj hutný materiál, ako karirohože, roxory, siete a podobne. Zakúpiť u nich viete aj plastové nádrže na vodu do záhrady. Viac vám pomôžu a poradia priamo v Hutníckom sklade Albert v R. Sobote.

Otváracia doba
po – pi od 7.30 hod. do 16.00 hod. Obed 12.00 hod. -12.30 hod.
v sobotu od 8.00 hod. do 12.00 hod.
Tel: +421 47 56 323 66

Albert – Zber surovín, hutnícky, uhoľný a hutný sklad nájdete v areáli na Cintorínskej ulici v Rimavskej Sobote. Na trhu sú už približne 27 rokov.

Zdroj: PR-článok