Predíďte komplikáciám a navštívte Optiku pri nemocnici čo najskôr

Optika pri nemocici na Šrobárovej ul. 2377 v Rim. Sobote ponúka revolučné meranie zraku spojené so screeningom oka

V dôsledku pandémie sa čakacie doby u lekárov predĺžili. Doba je však čoraz rýchlejšia. V Optike pri nemocnici v Rimavskej Sobote vám ušetria čas a poskytnú služby, ktoré ostatné optiky nemajú k dispozícii. Je to vďaka screeningu oka s následným meraním dioptrií prístrojom od firmy Rodenstock.

Screening DNEye scannerom je pritom časovo nenáročný. Kompletné meranie zraku objektívnou a subjektívnou metódou s použitím DNEye scannera trvá zhruba 35 až 40 minút.

Dôležitá je, samozrejme, preventívna návšteva lekára. „Tento náš prístroj meria dioptrické hodnoty, robí aj skríning oka kvôli šedému zákalu. Meria vnútroočný tlak a prednú komoru oka, aby sme mohli vylúčiť vznik zeleného zákalu. To sú dve najčastejsie ochorenia zraku,“ priblížila zodpovedná vedúca a majiteľka Silvia Kurillová, diplomovaná očná optička – optometristka. Pri screeningu môže dôjsť k odhaleniu skrytých problémov a odchyliek. Preto v takýchto prípadoch klienta odporučia k svojmu očnému lekárovi.

Takýchto prístrojov je pritom na Slovensku len niekoľko a vyšetrenie je výhodné aj časovo, najmä pre mladých a aktívnych ľudí, ktorí nemajú čas vysedávať u lekára. „Odchytávame ľudí, ktorí ani nemusia vedieť, že im hrozia komplikácie so zrakom. Vždy je lepšie na to prísť skôr a zachrániť, čo sa dá,“ povedala.

Skúsené a diplomované optometristky Silvia a Zuzka vám veľmi ochotne po zmeraní zraku pomôžu aj s výberom okuliarov. Ako upozorňujú, v tomto letnom období, kedy sú často používané klimatizácie, si u nich ľudia môžu zakúpiť aj kvapky na suché a podráždené oči.

Komplexná starostlivosť o zrak

V Optike pri nemocnici vám zmerajú zrak, pomôžu s výberom okuliarového rámu. Optika pri nemocnici (zadný vchod do nemocnice) má v ponuke okolo 1500 rámov. V súvislosti s prebiehajúcou letnou sezónou majú okrem dioptrických okuliarov k dispozícii aj slnečné – vhodné na bežné nosenie, šoférovanie alebo na šport. „Nezabúdajme však, že oči si treba chrániť celý rok,“ dodáva diplomovaná očná optička s tým, že odovzdaním okuliarov sa ich starostlivosť o klienta nekončí. Na produkt zakúpený v ich optike je 2-ročná záruka aj pozáručný servis. V ponuke majú aj doplnky, ktoré istotne ocenia tí, ktorí okuliare nosia. Určite sú to čistiace spreje, ako aj spreje proti zahmlievaniu okuliarových šošoviek.

Svoju návštevu si môžete dohodnúť aj individuálne na telefónnom čísle: + 421 917 495 440, alebo elektronicky na webovej stránke : https://www.optikaprinemocnici.sk/

Optika pri nemocnici Rimavská Sobota

Túto optiku nájdete na adrese:

Šrobárova 2377, Rimavská Sobota
Telefónne číslo: 047 20 10 178
Mobil: 0917 495 440
info@optikaprinemocnici.sk

Zdroj: vobraze.sk, Rodenstock