Navštívte Optiku pri nemocnici. Optometrista vám zmerá zrak DNEye Scannerom

Starostlivosť o zrak, moderné technické vybavenie a profesionálny personál nájdete v Optike pri nemocnici na Šrobárovej ulici v Rimavskej Sobote (v blízkosti tunajšieho Slovenského Červeného kríža, presne oproti Uro centra). Už viac ako dva roky sa tam starajú o spokojných klientov, a to dospelých aj deti diplomovaní optometristi. Okrem zmerania zraku DNEye Scannerom vám šikovná optička Silvia poradí aj s výberom šošoviek či slnečných okuliarov, ktoré odzrkadľujú váš životný štýl a slúžia ako módny doplnok. „Poskytujeme bezplatné poradenstvo ohľadne vhodnej korekčnej pomôcky, jej staroslivosti a servisu. Správny výber okuliarov môže zlepšiť váš život,“ upozorňuje zodpovedná vedúca a majiteľka Silvia Kurillová, diplomovaná očná optička.

Základom starostlivosti o zrak je podľa nej osobný prístup optometristu, ktorý klientovi zmeria zrak DNEye Scannerom a podľa výsledkov merania navrhne optimálne okuliare. „Moderná doba, digitalizácia a aktívny životný štýl, prináša určité obmedzenia, kde okuliare môžu byť prekážkou. Spolupracujeme s firmou Alcon, najväčším dodávateľom kontaktných šošoviek na trhu,“ avizuje očná optička Kurillová.

Optika pri nemocnici (zadný vchod do nemocnice) má v ponuke okolo 1500 rámov. V súvislosti s blížiacou sa letnou sezónou sú okrem dioptrických okuliarov k dispozícii aj slnečné – vhodné na bežné nosenie, šoférovanie alebo na šport. „Nezabúdajme však, že oči si treba chrániť celý rok,“ dodáva s tým, že odovzdaním okuliarov sa ich starostlivosť o klienta nekončí. Na produkt zakúpený v ich optike je 2-ročná záruka aj pozáručný servis. V ponuke majú aj doplnky, ktoré istotne ocenia tí, ktorí okuliare nosia. Určite sú to čistiace spreje, ako aj spreje proti zahmlievaniu okuliarových šošoviek, ktoré pri nosení rúšok znižujú komfort.

Na meranie zraku sa môžete jednoducho a z pohodlia domova objednať elektronicky formulárom na webovej stránke optikaprinemocnici.sk.

Túto optiku nájdete na adrese:

Šrobárova 2377, Rimavská Sobota
Telefónne číslo: 047 20 10 178
Mobil: 0917 495 440
info@optikaprinemocnici.sk

Otváracia doba: pondelok – štvrtok: 9.00 – 17.00, piatok: 8.00 – 15.30 h.

Zdroj: PR-Článok