Využite možnosť kontroly auta v Autoservise a pneuservise Steiner v R. Sobote

Mráz, kamienky, soľ, výtlky na cestách či stuhnuté tlmiče dali zabrať každému podvozku v zime používaného auta. Využite teraz možnosť kontroly podvozku svojho vozidla spojenú s prezúvaním za letné pneumatiky. V rimavskosobotskom Autoservise Steiner na Školskej ulici vám pneumatiky vymenia na objednanie. Ak máte šťastie, tak aj na počkanie. Popri dobrej káve a čakaní si môžete v autosalóne pozrieť aktuálnu ponuku vozidiel značky Fiat. Ponúkajú kompletný pneuservis na osobné, ľahké úžitkové a SUV vozidlá aj s uskladnením pneumatík.

Ak sa dopredu objednáte, ponúknu vám výhodu v podobe bezplatnej kontroly a prehliadky podvozku. Tá môže po zime odhaliť hroziace problémy. V prevádzke sú počas pracovných dní a aj v sobotu do 12-tej. Nájdete ich na výjazde z mesta na Rimavské Janovce.

Priamo v autosalóne si však môžete vyskúšať aj aktuálny výber osobných áut. Už roky sú totiž predajcom osobných aj nových úžitkových vozidiel rovnakej značky Fiat.

V Autoservise Steiner ponúkajú kompletné služby pneuservisu so širokou ponukou značiek pneumatík. Pri ich výmene si však môžete dať prekontrolovať aj geometriu, ktorá v prípade zlého nastavenia nerovnomerne derie pneumatiky a tým pádom ich skôr znehodnotí. Ak máte pneumatiky už staré alebo zodraté, majú k dispozícii väčšinu bežných rozmerov priamo na sklade a tiež za bezkonkurenčné ceny. Vymenia vám aj čelné okno, namontujú ťažné zariadenie a na výber majú aj niekoľko autodoplnkov.

Poskytujú profesionálny záručný a pozáručný autoservis pre všetky značky automobilov. Sú bezobhliadkový servis. Sú zmluvným partnerom všetkých poisťovní a ak dôjde k poistnej udalosti, sami auto nafotia a urobia kompletnú opravu. Majú aj odťahovú službu. V prípade potreby odťahovej služby volajte na číslo 0903 269 926.

Klampiarstvu a lakovaniu sa venujú už vyše 20 rokov

Viac informácií o Autoservise Steiner nájdete na ich internetovej stránke
Adresa:
Autoservis Steiner, Školská ulica č. 3142, Rimavská Sobota
Tel.: 0903 640 479
Otváracie hodiny: každý pracovný deň 08:00 – 17:00 hod., v sobotu 08:00 – 12:00 hod.

Zdroj: PR článok, Autoservis Steiner