Nepodceňujte výmenu zimných pneumatík, vyhnete sa problémom s poisťovňou

Každoročný kolobeh prezúvania pneumatík pre mnohých vodičov začína. Čoraz nižšie teploty blížiace sa v noci k nule naznačujú, že je najvyšší čas vymeniť pneumatiky. Tie zimné majú lepšiu priľnavosť a sú bezpečnejšie počas zimy a jej nástrah. V rimavskosobotskom Autoservise Steiner na Školskej ulici vám pneumatiky vymenia na objednanie. Ak máte šťastie, tak aj na počkanie. Popri dobrej káve a čakaní si môžete v autosalóne pozrieť aktuálnu ponuku vozidiel značky Fiat. Ponúkajú kompletný pneuservis na osobné, ľahké úžitkové a SUV vozidlá aj s uskladnením pneumatík.

AUTOSERVIS a PNEUSERVIS STEINER

Ak sa dopredu objednáte, ponúknu vám výhodu, bezplatnú kontrolu a prehliadku podvozku. Tá môže pred zimou odhaliť hroziace problémy. V prevádzke sú počas pracovných dní a aj v sobotu do 12-tej. Nájdete ich na výjazde z mesta na Rimavské Janovce.

Poskytujú profesionálny záručný a pozáručný autoservis pre všetky značky automobilov. Sú bezobhliadkový servis. Sú zmluvným partnerom všetkých poisťovní a ak dôjde k poistnej udalosti, sami auto nafotia a urobia kompletnú opravu. Majú aj odťahovú službu. V prípade potreby odťahovej služby volajte na číslo 0903 269 926.

Vyhnite sa problémom s poisťovňou

V pneuservise upozorňujú, že poisťovňa v prípade dopravnej nehody nemusí preplatiť škodu. Mnoho ľudí si to pritom neuvedomuje. Pokiaľ totiž nemáte riadne prezuté pneumatiky pre dané adhézne podmienky, porušujete tým poistnú zmluvu. Tá v drvivej väčšine prípadov hovorí o povinnosti majiteľa motorového vozidla udržiavať jeho prevádzkyschopnosť v súlade s legislatívou a bezpečnosťou cestnej premávky. Pri vzniknutej dopravnej nehode vám poisťovňa nemusí uznať nárok na náhradu škody, a to aj v prípade, že ste neboli vinníkom. Dôsledkom takéhoto nezodpovedného konania môže byť poriadne vysoký účet.

Prezúvanie kompletnej sady kolies síce nie je veda a teoreticky to zvládne každý šikovnejší motorista, no má to svoje úskalia. Pri výmene pneumatík v Autoservise Steiner si však môžete dať prekontrolovať aj geometriu, ktorá v prípade zlého nastavenia nerovnomerne derie pneumatiky a tým pádom ich skôr znehodnotí. Ak máte pneumatiky už staré alebo zodraté, majú k dispozícii väčšinu bežných rozmerov priamo na sklade a tiež za bezkonkurenčné ceny. Vymenia vám aj čelné okno, namontujú ťažné zariadenie a na výber majú aj niekoľko autodoplnkov.

Autoservis sa klampiarstvu a lakovaniu venuje už približne 20 rokov.

Autoservis sa klampiarstvu a lakovaniu venuje už približne 20 rokov. Celkovo majú so servisom v Rimavskej Sobote už 30-ročné skúsenosti. O stabilite spoločnosti hovorí aj jeden zo zamestnancov, ktorý tu pracuje už 25 rokov. Klienti si priebežne chodili pre svoje autá, nemuseli využiť ani pohodlné sedačky na čakanie.

Priamo v Autosalóne si však môžete vyskúšať aj aktuálny výber osobných áut. Už roky sú totiž predajcom osobných aj nových úžitkových vozidiel rovnakej značky Fiat.

Viac informácií o Autoservise Steiner nájdete na ich internetovej stránke
Adresa:
Autoservis Steiner
Školská ulica č. 3142
Rimavská Sobota
Tel.: 0903 640 479

Otváracie hodiny: každý pracovný deň 08:00 – 17:00 hod., v sobotu 08:00 – 12:00 hod.

PR článok, zdroj: Autoservis Steiner