Fitnesku z Rim. Soboty čakajú majstrovstvá Európy

Viktória Gémešiová z Rimavskej Soboty pocestuje na májové majstrovstvá Európy. Tie sa budú konať v Santa Susanne (Španielsko). Dvadsaťtriročná vysokoškoláčka sa predstaví v kategórii wellness fitnes žien. „Veľmi sa teším, že som sa dostala do nominácie a zároveň si to veľmi vážim,“ povedala pre vobraze.sk Gémešiová. Vzhľadom na jej umiestnenie na majstrovstvách Slovenska mala obavy, či na kontinentálny šampionát pôjde.

„Mám veľký rešpekt pred zápolením na majstrovstvách Európy. Štartovala som na nich už minulý rok a viem, o čom to je. Medzičasom som zmenila kategóriu, takže ten môj rešpekt je väčší. Dám do toho všetko, čo je v mojich silách. Chcem si to užiť,“ uviedla Viktória Gémešiová (Roland Fitness). Ako prezradila, ešte pred odletom do Španielska potrebuje odovzdať diplomovú prácu. Študuje pedagogiku a psychológiu na UK v Bratislave.

Uplynulý víkend obsadila Gémešiová na majstrovstvách Slovenska štvrté miesto. V priebehu apríla zvíťazila na podujatí Best Cup v Starej Ľubovni a na Veľkej cene Dubnice sa umiestnila na druhej priečke.

Fitneska Gémešiová sa predviedla na majstrovstvách Slovenska

Premiéru na kontinentálnom šampionáte absolvovala Viktória Gémešiová vlani. V Santa Susanne zápolila v kategórii bikiny fitnes junioriek (nad 166 cm) i žien (do 172 cm). Lepšie sa umiestnila medzi ženami, kde obsadila jedenáste miesto.

Zdroj: vobraze.sk, foto: album V. Gémešiovej