Fitneska Gémešiová si od súťaží oddýchne

Fitneska Viktória Gémešiová (Roland Fitness) sa už v tomto roku na súťažiach neobjaví. Uviedla to pre vobraze.sk. „Na jeseň súťažiť nebudem. V priebehu leta to bolo na vážkach. Potrebujem si však oddýchnuť. Príprava na jarné zápolenia bola pre moje telo niečo nové a náročné. Nebavilo by ma pripravovať sa nasilu,“ povedala dvadsaťtriročná Gémešiová z Rimavskej Soboty.


Zdôraznila, že potrebuje aj nabrať svaly. Podľa jej slov zvažuje, či bude ďalej súťažiť práve v disciplíne bikiny fitnes. „Keď bude moja forma vyzerať sľubne, tak sa znovu objavím na nejakej súťaži. Som však rada, že ma opäť vybrali do reprezentácie,“ vyjadrila sa vysokoškoláčka Viktória, ktorá dosiahla výrazné úspechy v mažoretkovom športe.

Gémešiová naskočila na fitnes scénu v tomto roku. V apríli štartovala na slovenskej online súťaži, na ktorej obsadila tretie miesto. V máji sa predstavila na majstrovstvách Európy. Tie sa konali v Santa Susanne. Medzi juniorkami (nad 166 cm) obsadila v Španielsku trináste miesto. V ženskej kategórii (do 172 cm) postúpila do finále a napokon sa umiestnila na jedenástej priečke. V júni získala Viktória bronz na podujatí Best Cup vo Vyšných Ružbachoch, zápolila tam v juniorskej kategórii (nad 166 cm). Na majstrovstvách Slovenska junioriek, ktoré hostila v závere júna Hnúšťa, získala striebornú medailu (nad 166 cm). V Hnúšti sa zároveň konala aj Veľká cena Slovenska žien a na nej sa tešila z prvej priečky (v kategórii open).



Zdroj: vobraze.sk, foto: album V. Gémešiovej