Vieme ako prví: Do nášho regiónu zavíta premiér Eduard Heger

Do okresov Rimavská Sobota, Poltár a Lučenec zavíta o pár dní predseda vlády Slovenskej republiky Eduard Heger (OĽaNO). Jeho kroky povedú do Klenovca, kde sa vo štvrtok 12. augusta stretne so starostkou Zlatou Kaštanovou a navštívi tamojšie komunitné centrum. „Dnes nás o tom oficiálne informovali z Úradu vlády,“ povedala pre vobraze.sk Zlata Kaštanová.

Ako ďalej vyplýva z návrhu programu výjazdu predsedu vlády, ešte vo štvrtok predpoludním sa presunie do Poltára na pracovný obed s primátorkou Martinou Brisudovou. Tá je zároveň poslankyňou Národnej rady SR za OĽaNO. Heger má navštíviť aj firmu Sone Crystal, kde sa strete s jej vedením a prezrie si aj výrobu.


Vo Veľkých Dravciach si má pozrieť firmu Agro CS. Popoludní má zavítať aj do synagógy v Lučenci. Vo večernej diskusii naživo prostredníctvom kamier TA3 bude spolu s ministrom školstva hovoriť na tému nový školský rok a pandémia. Neskôr má naplánované aj stretnutie s predsedami okresných úradov. „Vo štvrtok večer sa stretneme s premiérom v Lučenci,“ potvrdil pre vobraze.sk informáciu prednosta Okresného úradu Rimavská Sobota Peter Pavlík.

Zdroj: vobraze.sk, Hnutie Obyčajní ľudia, FOTO: Úrad vlády SR