Meno poslanca Hazuchu sa skloňuje v súvislosti s kandidatúrou na post primátora R. Soboty

Ivan Hazucha druhý zľava

Strana Smer – SD zvažuje, že postaví kandidáta na post primátora Rimavskej Soboty a v tom prípade by ním pravdepodobne bol Ivan Hazucha. Pre vobraze.sk to povedal okresný predseda Smeru – SD Ivan Hazucha, ktorý je poslancom rimavskosobotského mestského zastupiteľstva. „Definitívne rozhodnutie však ešte nepadlo. Návrh na moje meno vyšiel na okresnej úrovni,“ dodal. Komunálne i regionálne voľby sa uskutočnia na jeseň tohto roka.

„Z hľadiska členskej základne i volebných výsledkov na rôznych úrovniach je naša strana významná. Mala by mať kandidáta na funkciu primátora Rimavskej Soboty. V predchádzajúcich komunálnych voľbách sme ho nemali. Nenašli sme vtedy osobnosť, ktorá by bola ochotná ísť toho súboja. Nemá zase zmysel postaviť kandidáta na primátora za každú cenu,“ uviedol Hazucha. Ako dodal, v roku 2018 nechceli ani trieštiť hlasy.  

Podľa jeho slov rokujú v súčasnosti o svojom zámere aj s inými politickými stranami. „Určite je medzi nimi Hlas – SD. Na regionálnej úrovni sme si zostali blízki,“ doplnil.

Zdroj: vobraze.sk