Ladislav Kocsis z Tornale sa uchádza o vašu dôveru na kandidátke strany Aliancia – Szövetség

Mgr. Ladislav Kocsis, 46-ročný kandidát strany Aliancia – Szövetség číslo 18.

Vážené dámy a vážení páni, Tornaľčania a Tornaľčanky,

dovoľte, aby som sa na úvod predstavil. Volám sa Mgr. Ladislav Kocsis, narodil som sa 18. 05. 1977 v Hnúšti. Som však Tornaľčan, kde som vyrastal od detstva. Mám veľmi blízky vzťah k svojmu rodnému mestu, neviem si predstaviť, aby som žil niekde inde. Preto budem vždy verný mestu Tornaľa a urobím všetko pre mesto i okolie, čo bude v mojich silách.


Po ukončení gymnázia v Tornali v roku 1995 som absolvoval sociálno – právnu nadstavbu v Rožňave, ale nevyspytateľné cesty života ma priviedli až k pedagogike, stal som sa pedagógom. Vyštudoval som odbor učiteľstvo telesnej a športovej výchovy na UMB v Banskej Bystrici a špeciálnu pedagogiku v Ružomberku. 23 rokov som pracoval ako vychovávateľ, vedúci výchovy v Reedukačnom centre v Tornali. Momentálne som riaditeľom Strednej odbornej školy – Szakközépiskola v Tornali.

V komunálnych voľbách v októbri 2022 som kandidoval za stranu Aliancia – Szövetség. Tu musím podotknúť, že členom strany (predtým SMK – MKP) som už od roku 1995. Nikdy som “neobracal kabát“, pevne si stojím za svojimi názormi. Som za príkladné spolužitie Slovákov a Maďarov na území Slovenska. Som poslancom Mestského zastupiteľstva v Tornali, zároveň predsedom komisie pre školstvo a kultúru. Som tiež členom komisie pre školstvo a šport Zastupiteľstva BBSK.

Som členom strany (predtým SMK – MKP) už od roku 1995. Nikdy som “neobracal kabát“, pevne si stojím za svojimi názormi.



Po dlhoročných pedagogických a životných skúsenostiach som sa rozhodol kandidovať v predčasných parlamentných voľbách 30. septembra za stranu Aliancia – Szövetség. Všetci veľmi dobre vieme, že strana Aliancia – Szövetség, predtým SMK – MKP, je už dlhé roky mimoparlamentnou stranou. Nastal čas to zmeniť, a preto vyzývam všetkých Maďarov žijúcich na južnom Slovensku i Slovákov, aby 30. 09. 2023 prišli v čo najväčšom počte k urnám a volili stranu Aliancia – Szövetség s číslom 18.

Spoločne sa musíme pričiniť o to, aby sa našej vlasti rovnako dobre cítili všetci občania a všetky národnosti mali garantované všetky ľudské i občianske práva a v každej oblasti nášho života rovnosť šancí. Prvým predpokladom je mať svojich zástupcov v parlamente. Som pripravený ponúknuť svoje všestranné skúsenosti, ktoré som získal v rôznych školských zariadeniach, rovnako v športovej oblasti a neposlednom rade v komunálnej politike. Každý jeden hlas je veľmi dôležitý, z tohto dôvodu vám aj ja osobne budem vďačný za každý váš hlas. Na kandidátke strany Aliancia – Szövetség mám číslo 66.

Objednávateľ: Aliancia-Szövetség, Čajakova 8, 811 05 Bratislava, IČO: 52695514

Zdroj: PR článok, Ladislav Kocsis

Redakcia sa nemusí stotožňovať s obsahom politickej reklamy.