Kaštanová sa ide znovu uchádzať o starostovskú funkciu

Zlata Kaštanová

Starostka obce Klenovec Zlata Kaštanová sa bude v jesenných komunálnych opäť uchádzať o túto funkciu. Potvrdila to pre vobraze.sk. Ako dodala, kandidovať bude ako nezávislá. Kaštanová je klenovskou starostkou od roku 2010.

„Stále je ešte čo robiť, stále mám nejaké plány, ktoré chcem v obci uskutočniť. To je hlavný podnet, prečo som sa znovu rozhodla kandidovať. Tie dva predchádzajúce roky nám nejaké veci aj zablokovali, čiže to nás trochu zabrzdilo. Chcela by som dokončiť to, čo je začaté, pokračovať v tom, čo sme rozbehli a v zlepšovaní života obyvateľov,“ povedala Zlata Kaštanová.

Jej hlavnou vyzývateľkou bola v komunálnych voľbách na jeseň 2018 Stanislava Zvarová. Tá je poslankyňou obecného zastupiteľstva. „Nebudem kandidovať ani na starostku a ani na poslankyňu obecného zastupiteľstva. Voliči si ma nevybrali za starostku pred štyrmi rokmi a nemám dôvod sa opätovne uchádzať o túto funkciu. Čo sa týka postu poslankyne, keď má človek nejakú svoju víziu a nemôže ju napĺňať, tak to nemá zmysel,“ uviedla pre vobraze.sk Zvarová.

V Klenovci klesne počet poslancov obecného zastupiteľstva. Kým v aktuálnom volebnom období je ich jedenásť, v tom novom ich bude deväť.

Zdroj: vobraze.sk