Ceglédy predal regionálnu televíziu

Podnikateľ Radovan Ceglédy predal regionálnu televíziu Rimava. Stalo sa tak po siedmich rokoch od jej založenia. Ako pre vobraze.sk Ceglédy uviedol, predal ju Gemerskej mediálnej spoločnosti z Rimavskej Soboty. „Predal som to ako celok. Rozhodol som sa tak, lebo nemám čas to už riešiť,“ povedal a dodal, že keď na veci nie je čas, tak potom nefungujú dobre. „Mám milión iných aktivít,“ poznamenal. Podľa jeho slov sa chce venovať oblasti zdravotníctva, a to nielen v okrese Rimavská Sobota.

Televíziu podľa jeho slov predal Gemerskej mediálnej spoločnosti, za ktorou stojí Daniel Csúr, ktorý už pôsobí v marketingovo-mediálnej oblasti. Radovan Ceglédy je poslancom rimavskosobotského mestského zastupiteľstva. Do tejto funkcie ho zvolili v komunálnych voľbách v októbri minulého roku.

TV Rimava vznikla začiatkom roka 2016 a signál začala vysielať nielen v Rimavskej Sobote, ale aj v Tornali. Na svojej internetovej stránke uvádzajú, že cieľom televízie bolo „objektívne mapovať a sledovať dianie v regióne a prinášať čerstvé, objektívne a pravdivé informácie“.

Zdroj: vobraze.sk, foto: fb TV Rimava