Svadobné šaty, v ktorých nepochybne zažiarite

Plánujete v blízkej budúcnosti svadbu? Ak vás čaká váš veľký deň, určite navštívte Svadobný salón Eden na Hlavnom námestí v Rimavskej Sobote. Budúca nevesta si v ňom nepochybne vyberie šaty, v ktorých zažiari. Ponuka je široká, je si naozaj z čoho vyberať. Jej súčasťou sú aj jednoduché línie, hladké a padavé šaty, princeznovské , klasické alebo boho s detailným prepracovaním i trblietavé šaty. Vzhľadom na ponuku sa zvyšuje šanca, že tu nájdete vaše vysnívané svadobné šaty a doplnky, v ktorých budete tou jedinečnou, výnimočnou a najkrajšou nevestou, akou ste túžili byť.

Svadobný salón Eden má v ponuke už šaty na sezónu 2023. Do popredia sa začína pomaly dostávať satén, ktorý pôsobí veľmi elegantne a luxusne. Z farebného prevedenia je to farba ivory alebo béžová, prípadne kombinácie oboch farieb, ktoré nesmierne pristanú tmavovláskam. Všetky šaty je možné doupraviť presne podľa typu postavy nevesty, takže sa v šatách budete cítiť počas vášho svadobného dňa skutočne pohodlne.

Novinkou budú svadobné tenisky, a to na objednávku. Budúca nevesta si sama zvolí ich výzdobu ako trblietky, perličky, stuhy. Topánky si tak môže prispôsobiť vzhľadu svadobných šiat.

Vo Svadobnom salóne Eden nájdete aj spoločenské šaty. Je možné si ich kúpiť, ale aj vypožičať. Všetky spoločenské šaty sú v aktuálnych trendoch, šité sú z kvalitných materiálov. Vhodné sú na aktuálnu plesovú sezónu, svadby, či iné oslavy. Je možné ich upraviť podľa požiadaviek klientky.

V prípade záujmu sa objednajte dopredu na telefónnom čísle 0915 856 438 alebo majiteľku Annu Šimkovú kontaktujte na facebookovej stránke Svadobný salón Eden.

Zdroj: PR – článok, foto: Gabriela Gyuránová