Viki Ráková zabávala divákov v rodnej R. Sobote s Andym Krausom + foto a video

Viki Ráková a Andy Kraus v Rimavskej Sobote

Viki Ráková a Andy Kraus majú radi kontakt so živým publikom. To včerajšie vystúpenie vo vypredanej sále Domu kultúry v R. Sobote označili za jedno z najlepších. A to pri zohľadnení toho, ako ľudia reagovali. „Jednak bola veľká sála, veľa ľudí a pekne reagovali. Užili sme si to,“ povedal po predstavení  pre vobraze.sk Andy Kraus a s Viki Rákovou sa zhodli na tom, že v jej rodnom meste mala medzi divákmi veľa priaznivcov.

Predviedli sa vo viac ako 80-minútovej zábavnej šou Lacikám nedráždi. Prišli s pripravenými scénkami, ale aj improvizovali s publikom. Hudobnú kulisu im pesničkami na gitare dotvárala Mirka Miškechová. Pred zaplneným hľadiskom sa dotkli  viacerých tém zo života. Točili sa hlavne okolo manželských humorných príbehov. Ako to napríklad vyzerá s Ildikó počas nákupov, keď Lászlóa poslala do barber shopu, počas záchrany Idlikó, keď sa kúpala. Nechýbali kutilské príbehy spojené s prerábkou bytu a ako bonus boli spomienky Lászlóa na otužovanie.

Kontakt so živým publikom im chýbal

„Bavili sme sa a užívali sme si to. Je to iné vystupovať pred živým publikom. Preto sme si povedali, že to vyskúšame a tešíme sa, že to funguje,“ povedal Andy Kraus, ktorého nápad bolo pozvať Viki do tejto jeho stand-up šou. „Keďže Andymu plne dôverujem a vedela som, že to bude dobré, tak som veľmi rada išla do toho,“ povedala Viki Ráková. Ako spomenula, divadelná scéna je jej bližšia než seriálová. „Mám rada kontakt s divákmi, ako aj živé reakcie. Je to pre mňa taká srdcovka,“ povedala Viki, ktorá nedávno vyhrala šou Tvoja tvár znie povedome.

 „Bolo to takým oživením môjho života. Ako som aj spomínala, do tej šou som veľmi nechcela ísť, pretože nie som speváčka. Nakoniec som sa do toho vžila a bola tam úžasná komunita. Tí ľudia boli takí úžasní, že som si to veľmi obľúbila a užívala si to tam. Uvoľnila som sa tam a našla som sa aj v  iných polohách, o ktorých som nevedela, že vo mne sú. Bolo to veľmi príjemné oživenie,“ povedala Viki. Ak by dostala ponuku na účasť v Let’s Dance, tak by bola veľmi rada. „Nemusela by som tam spievať. Asi by som to prijala,“ povedala s úsmevom.

Známa herečka, ktorá má korene v Rimavskej Sobote, sa vydala. Prijala manželove meno Lakatos. Na plagátoch a scéne ju však všetci poznajú pod dievčenským menom Ráková. „Slovenské obecenstvo ma pozná skôr ako Viki Ráková a už ich nechcem miasť, s tým, že som si zmenila meno,“ vysvetlila, ktorá v seriáli Susedia stvárnila nezabudnuteľnú postavu Ildikó.

„Táto postava ku mne veľmi prirástla. Keď ma ľudia oslovia na ulici, úplne v pohode na to reagujem. Myslím si, že som sa úplne zžila s touto postavou,“ povedala s úsmevom.

Bude pokračovať seriál Susedia? „Nikdy nevrav nikdy,“ hovorí Andy a dodáva, že majú pripravený projekt, kde by sa mohli objaviť aj všetci štyria, aj s Peťom Marcinom a aj so Zuzkou Tlučkovou. „Ale v takejto forme, že by sme nešli cez televíziu, ale že by sme prišli za divákmi spolu. Pracujeme na tom, aj s Petrom. Verím, že sa to podarí,“ avizuje Andy Kraus.

Viki Ráková ovládla šou Tvoja tvár znie povedome

Zdroj: vobraze.sk