Spevák Miro Jaroš priniesol do R. Soboty pravú vianočnú atmosféru + foto a video

Prilákal divákov do Domu kultúry. S príchodom Vianoc nie je núdza o kultúrne podujatia venované tejto tematike. Nebolo tomu inak ani počas turné Mira Jaroša s názvom List Ježiškovi, s ktorým sa predstavil aj v Rimavskej Sobote. Predchádzajúci koncert mal v tomto okresnom meste vlani v lete. „Pamätali sme si, že tu bola dobrá atmosféra, tak sme si povedali, že prídeme znova, ale tentokrát nie s letným programom, ale s vianočným,“ povedal pre vobraze.sk spevák Jaroš. Ako prezradil, obavy z toho, že by popri toľkých koncertoch vyprchala vianočná atmosféra, nemá. „Mám už dokonca aj vianočný stromček, a to sa december iba začal. Vianoce tak milujem a všetko s nimi spojené, že u mňa je stromček aj do marca “ uviedol Miro Jaroš. „Chcel by som Vianoce každý deň v roku,“ pripomenul, čo spieva v jednej skladbe a pokračoval: „Vnímam to tak, že symbol Vianoc nie je iba stromček, ale aj to, že ľudia sú k sebe milší a bol by som rád, keby to tak bolo celý rok.“

Miro Jaroš sa predstavil v Rimavskej Sobote prvého decembra. S hudobným sprievodom si pripravil zaujímavý program, ktorý nebol iba pre deti, ale pre celé rodiny. V úvode zazneli aj pomalšie pesničky, ktoré boli viac na rozjímanie a skôr ich pochopili dospelí. Druhá časť koncertu bola už vyslovenie pre deti. „Myslím si, že Vianoce sú taký skôr rodinný sviatok a k tomu patrí to, aby rodina bola spolu a tomu sme prispôsobili aj tento repertoár, takže sme zahrali aj pre veľkých a aj pre malých,“ uzavrel Jaroš.

Program nepochybne vyčaril úsmev a radosť všetkých detí, ale aj rodičov či starých rodičov. Mnohí si zaspievali, zatancovali a z koncertu odchádzali s úsmevom na tvári.

Zdroj: vobraze.sk