Ráková hviezdi ako Ildikó. Na obrazovku sa vráti sestrička Táňa i Kokos

V priebehu leta vysiela TV Markíza nové časti komediálneho seriálu Susedia. Je to už jeho deviata séria. V kultovom seriáli účinkuje aj Viktória „Viki“ Ráková. Herečka, ktorá pochádza z Rimavskej Soboty, stvárňuje nezabudnuteľnú postavu Ildikó. Niektoré jej hlášky priam zľudoveli. Ráková študovala na rimavskosobotskej obchodnej akadémii a neskôr na VŠMU v Bratislave. „Seriál Susedia nebude súčasťou jesennej vysielacej štruktúry TV Markíza,“ uviedla pre vobraze.sk PR Supervisor TV Markíza Andrea Macáková.



Na obrazovky tejto televízie sa však už od septembra vráti seriál Sestričky. Aj v štvrtej sérii účinkuje herečka Anikó Vargová, ktorá hrá postavu sestričky Táni. Vargová sa narodila v Rimavskej Sobote a vyrastala vo Vyšnej Kaloši.

„Táňa je už v pokročilejšom štádiu tehotenstva. Na svoje vysnené bábätko sa aj s Petrom nesmierne teší a pripravuje a zároveň ignoruje čoraz intenzívnejšie príznaky, že jej zdravotný stav sa kvôli neoperovanému tumoru v hlave rapídne zhoršuje. Napriek tomu Táňa naďalej pracuje, podporuje a povzbudzuje pacientov a ako vždy sa intenzívne vkladá do ich osudov,“ prezradila Andrea Macáková. Ako dodala, postava Táni je súčasťou celej štvrtej série seriálu Sestričky.



Macáková zároveň informovala, že seriál Horná Dolná je súčasťou jesennej štruktúry TV Markíza. Tá prinesie už jeho trinástu sériu. Aj v nej sa predstaví postava Kokosa, ktorého stvárňuje Roman Slanina. Tento herec z Rimavskej Soboty je zároveň poslancom mestského zastupiteľstva.



Zdroj: vobraze.sk, foto: TV Markíza