Počas Dní mesta v Hnúšti zaznejú hity Adama Ďuricu i súrodencov Hečkovcov

Najväčším hudobným ťahákom tohtoročných Dní mesta v Hnúšti má byť populárny spevák Adam Ďurica. Do jeho repertoára patria hity Neľutujem, Mandolína, Naše hriechy, Zatancuj si so mnou, Dovtedy, Pravdupovediac či Láska – veda. Úspech však napríklad zaznamenal aj s piesňou Karola Duchoňa Mám ťa rád. „Headlinerom bude Adam Ďurica, ktorý v Hnúšti vystúpi aj so sprievodnou kapelou. Rozhodovalo sa medzi ním a Rytmusom. Vo verejnom hlasovaní, ktoré prebiehalo cez sociálne siete Facebook a Instagram, vyhral po spriemerovaní výsledkov práve Ďurica,“ uviedla pre vobraze.sk riaditeľka hnúšťanského Mestského kultúrneho strediska Diana Vojenčiaková. Ako dodala, v Hnúšti ďalej vystúpia súrodenci Júlia a Peter Hečkovci, čo je voľba pre staršiu generáciu.

„Adam Ďurica i Hečkovci sú už zazmluvnení. Ďurica bude mať koncert na amfiteátri a na jeho vystúpenie bude minimálne vstupné. Hečkovci vystúpia v Dome kultúry a bude to pre návštevníkov koncertu zadarmo. Ešte vyberám interpreta pre mládež,“ poznamenala Vojenčiaková.

Šéfka MsKS informovala, že sa Dni mesta v Hnúšti uskutočnia v dňoch 31. mája a 1. júna. „Spomínané koncerty sa uskutočnia v sobotu 1. júna. Tento rok si pripomenieme 690. výročie prvej písomnej zmienky o meste. Súčasťou mestských osláv bude znovu aj úspešný projekt Hnúšťankovo, v ktorom budeme pokračovať,“ priblížila Diana Vojenčiaková.

Zdroj: vobraze.sk, foto: adamdurica.com