Značka Škoda je v R. Sobote už 25 rokov. Oslavy sa vydarili a celoslovenskú súťaž o elektromobil vyhrala zákazníčka Autorisu

ŠKODA Auto Slovensko - AUTORIS

ŠKODA Auto Slovensko oslávila v Rimavskej Sobote jubileum. Na Slovensku je 30 rokov, z toho v Rimavskej Sobote už 25 rokov.  Pri tejto príležitosti mali návštevníci autosalónu na Školskej ulici showroom ŠKODA AUTORIS v R. Sobote možnosť testovacích jázd limitovaných modelov, príjemného posedenia s občerstvením a programom pre deti. K nahliadnutiu bol aj elektromobil.

Táto značka vozidiel si za niekoľko desaťročí získala priazeň veľkého množstva zákazníkov. Inak tomu nebolo ani počas oslavy. Tá sa vydarila a kolektív Autorisu ďakuje všetkým návštevníkom i klientom za ich čas a záujem. Osobitne si na svoje prišli oteckovia, ktorí si mohli otestovať predvádzacie vozidlá Škoda Scala, Karoq, Fabia či Kamiq. Postarané bolo aj o deti, ktorými sa venovala aj samotná riaditeľka Autorisu.

Škoda servis a Škoda predaj nových vozidiel pôsobí v Rimavskej Sobote od roku 1998. Tieto služby prevádzkujú od roku 2003 v novom autosalóne, ktorý bol postavený na základe architektonického konceptu Škoda Mladá Boleslav. „Za postavenie tohto autosalónu a pôsobenie značky Škoda v našom regióne môžeme ďakovať majiteľovi autosalónu Ing. Ladislavovi Sedmákovi staršiemu, ktorý prevzal Škodu pod svoje krídla a tak zabezpečil dôstojné pracovné miesta 19 ľuďom. Zákazníkom v regióne zabezpečil značkový servis, ktorý si vedie pod jeho vedením výborne o čom svedčí aj jeho dlhá pôsobnosť a spokojní zákazníci,“ hovorí riaditeľka Autorisu Vanda Sarvašová.

Autoris Rimavská Sobota na Školskej ulici a prípravy na oslavy. Ich súčasťou bola aj unikátna škodovka.

Návštevníci sa mohli zapojiť aj do veľkej súťaže o elektrodovolenku na Slovensku so stopercentne elektrickým SUV Škoda Enyaq, ako aj o ďalšie skvelé ceny. Súťažiť sa dalo prostredníctvom QR kódu a zapojiť sa mohli v sobotu všetci návštevníci vo viacerých autosalónoch na celom Slovensku. Potešením bol záver, víťazkou celoslovenskej súťaže sa stala zákazníčka z Rimavskej Soboty, ktorá vyhrala elektromobil na týždeň zadarmo.

Zdroj: PR-Článok