Vo veľkosklade ovocia a zeleniny v R. Sobote pokračujú v rodinnej tradícii. Novým názvom Csernok family si uctili pamiatku jeho zakladateľa

Ildikó Ferencz, rodená Csernoková a Zsolt Ferencz

Veľkosklad ovocia a zeleniny na Cukrovarskej ulici v Rimavskej Sobote, ktorý dlhé roky prevádzkoval Štefan Csernok, ponúka tovar aj naďalej. Pod novým názvom, Csernok family pokračujú v rodinnej tradícii jeho dve dcéry, ktorým pomáhajú manželia.

Ponúkajú v ňom ovocie a zeleninu pre podnikateľov i organizácie, ale dopoludnia si tam môže prísť nakúpiť aj široká verejnosť. Nájdete ho pri areáli bývalého ČSAO, vedľa Juvamedu, neďaleklo kruhového objazdu pri Tescu. Rozvoz robia v okresoch R. Sobota i Revúca. „Zíntenzívnili sme dodávky čerstvého ovocia i zeleniny, ktoré vozíme dvakrát týždenne z Maďarska od regionálnych pestovateľov. Nakupujeme aj v R. Janovciach a medzi dodávateľmi máme kvalitné podniky aj z Čiech i Poľska. Skoro každý deň tak máme zabezpečené čerstvé ovocie i zeleninu,“ priblížil riaditeľ spoločnosti Zsolt Ferencz.

Predaj ovocia a zeleniny zabezpečoval bývalý dlhoročný učiteľ a podnikateľ Štefan Csernok. „Robil to tridsať rokov, prebrali sme to po tragickej udalosti, pri ktorej prišiel o život jej zakladateľ. Včera tomu bol rok. Chceli sme, aby jeho meno zostalo v názve, lebo si to zaslúži. Veľmi si vážime jeho prácu,“ hovorí Ferencz, ktorý bol medzi prvými zamestnancami firmy a pracoval tam viac ako desať rokov. Nové skúsenosti zbieral okrem iného aj v lyžiarskom stredisku SKI Kokava Línia. „Vrátil som sa, aby som pomohol firme, aj manželke,“ dodal.

Vo veľkoskalde pracujú aj dlhoroční zamestnanci

Ako pripomína, zakladajú si na dlhodobých vzťahoch a spolupráci, čo im umožňuje zaručiť stálu dodávku čerstvého a zdravého ovocia a zeleniny zákazníkov. „Naším cieľom je poskytovať najvyššiu kvalitu služieb a produkty za konkurencieschopné ceny, aby sme uspokojili potreby a očakávania našich zákazníkov. Sme presvedčení, že naša vášeň pre kvalitné ovocie a zeleninu sa odzrkadľuje vo všetkom, čo robíme, a tešíme sa, že môžeme prinášať radosť a zdravie do domovov našich zákazníkov prostredníctvom našich produktov,“ dodáva.

Ponuka ovocia i zeleniny sa prispôsobuje aj aktuálnemu dozrievaciemu obdobiu. K dispozícii majú približne 40 druhov. Z ovocia majú na sklade napríklad slivky, marhule, broskyne, niekoľko druhov jabĺk či melóny i exotické ovocie. K dispozícii sú na predaj aj tekvice, kapusta, či koreňová zelenina.

Adresa: Csernok family, Cukrovarska 2, Rimavská Sobota.

Otváracie hodiny: od 7.00 do 12.00 pondelok až piatok. +421 905 322 125


Viac informácií na info@csernokfamily.sk, alebo na internetovej stránke Csernok Family s.r.o. – Čerstvosť na každý deň, úsmev pre každého zákazníka