V RS Parku pripravujú novinky. Nájdete tam aj priestory na prenájom

V priebehu týždňa s uvoľňujúcimi sa opatreniami sprístupnili v Obchodnom centre RS PARK Rimavská Sobota aj vnútorné priestory. Okrem novej terasy si tak môžete posedieť v štýlovej kaviarni ESPRESSO. V príjemnom prostredí určite nevynechajte lahodnú kávu Musetti spolu s ostatnými dobrotami. V ponuke majú aj raňajky, ktoré tu nájdete počas celého dňa, podobne ako aj miešané nápoje. V neposlednom rade v obchodnom centre nakúpite z výberu tých najlepších vín zo Slovenska a zahraničia.

V najbližších mesiacoch sa plánuje aj výstava umeleckých diel

Na prízemí RS PARKU plánujú rozšírenie stravovacích priestorov vo forme otvoreného “Food courtu”.
Zámerom je zriadiť štyri koncepty. V ponuke budú hamburgre, havajské či mexické jedlo. Ďalšie má byť prekvapením. Kristián Podhradský, konateľ spoločnosti JK&SN GROUP, s. r. o., avizuje prekvapenie v zastúpení najznámejšej slovenskej siete pod značkou Regal Burger. Spustenie predpokladajú už počas letných prazdnin. Pracujú aj na výstave umeleckých diel, o ktorej vám dáme včas vedieť.

Na prízemí sú potraviny patriace do siete Fresh. Ich rozširujúcu sa ponuku vo vybraných dňoch doplnili aj o čerstvé pečivo a sezónnu zeleninu. Čerstvé pagáčiky či škvarkový chlieb tu ponúka Tatiana Longauerová. Vaše auto v RS PARKU pritom môže byť zadarmo odparkované v bezpečí podzemných garáží strážených kamerovým systémom. Ochotne vás obslúžia aj v obchode Boutique s dámskym a pánskym oblečením. Predajňa MERLIN sa pritom bude rozširovať v najbližšich dňoch o kancelárske potreby, detské hračky a sortiment pre psíčkarov v podobe originánych doplnkov pre psov.

Priestory na prenájom

Na poschodí Obchodného centra RS Park v týchto dňoch pripravujú aj ďalšie priestory. Potenciálni záujemcovia si tu po dohode s majiteľom budú môcť zrealizovať prevádzky podľa svojich dispozičných predstáv a potrieb. Nájdete tu priestory o celkovej rozlohe približne 1 300 metrov štvorcových. V ponuke sú priestory na prenájom od 40 do 450 metrov štvorcových.
Vhodné sú pre kaderníctvo / barber shop o rozlohe 20-40m2 a kozmetiku o rozlohe 40 metrov štvorcových, taktiež napríklad obchody ako kníhkupectvo, predajne s detskými hračkami, papiernictvo, odev a obuv či kaviareň.

Viac o RSPARKU sa dozviete na ich internetovej stránke http://rspark.sk/ na fb profile oc_rspark, alebo priamo v obchodnom centre na Ulici Bélu Bartóka v Rimavskej Sobote.

Zaujemcovia o prenájom priestorov kontaktujte office@rspark.sk, alebo priamo +421 918 114 015

Zdroj: PR-článok