V reštaurácii Európa vám pripravia menu aj špeciality. V piatok sú otvorení do večera

Majiteľ reštaurácie Európa Ladislav György

V reštaurácii Európa v Rimavskej Sobote pripravujú menu počas bežných pracovných dní. Počas piatkov pridávajú špeciality podľa záujmu zákazníkov. „Už sme mali grilovačku, ktorá bola veľmi vydarená. Varil nám tu taliansku špecialitu aj známy český herec Martin Zounar,“ priblížil majiteľ reštaurácie Ladislav György. Ako spomenul, teší ich záujem o tieto špeciality, a preto sa rozhodli v piatok predĺžiť otváracie hodiny do 21.00 hodiny.

„V Rimavskej Sobote sa nemáte veľmi kde najesť v reštaurácii podvečer, a tak ideme prerušiť tento negatívny trend. Navyše, sa nám dosť veľa ľudí zapája aj do súťaží o piatkové špeciálne obedy čo nás povzbudzuje a motivuje k ešte lepším nápadom ako našu ponuku zatraktívniť,“ hovorí a dodáva, že pokiaľ nemajú veľkú akciu, tak vždy radi pripravia dobré jedlo pre hostí. A to či už tradičných, ale aj náhodných hladošov.

Silným lákadlom sú pre návštevníkov stejky, ktoré pripravuje skúsená kuchárka. V ponuke však majú aj polievky či ľahké fitnes šaláty.

V reštaurácii radi pripravia sálu aj na svadbu, či iné rodinné stretnutia a oslavy. „Sme veľmi radi, že sa počas leta rozbehli svadby. Máme sálu s vysokým stropom a peknou tehlovou stenou, k tomu oddelenú časť pre kávičkárov aj terasu,“ skonštatoval György. Toalety sú samozrejmosťou.

Aktuálne menu reštaurácie nájdete na fb profile reštaurácie.

V reštaurácii ponúkajú aj rozvoz jedla. Objednať si môžete na telefónnom čísle 0915898557 od 9.00 hodiny každý pracovný deň. Balné a rozvoz je podľa majiteľa reštaurácie Európa grátis.

Zdroj: PR článok